Ať zmáčknu na klíči tlačítko odemykání/zamykání 1x nebo 2x, vždy odemknu celé auto včetně kufru. Na přechozím modelu (2001 kombi) mi to fungovalo na jedno cvaknutí(odemknout) dveře řidiče a na druhé cvaknutí všechny ostatní, kromě kufru, ten šel jen tím tlačítkem na klíči pro kufr, jinak byl zamčený. Při zamykání se pak zamknuly všechny dveře jak na jedno, tak i na dvě. Tam jsem viděl smysl tlačítka pro odemčení kufru v interiéru, jenže nefungovalo
To mě vede k druhé nejasnosti, a to je tlačítko odemykání kufru v interiéru. Vzhledem k tomu, že se mi kufr odemkne centrálně, má vůbec nějaký smysl to tlačítko? Mimochodem v příručce o něm není ani zmínka, není ani zakreslené na plánku. Ještě pro zajímavost, na předchozím kombi jsem měl kromě spínače i zámek na klíč na kufru, ale byl taky nefunkční..na novém je jen spínač.
A poslední věc..nastavil sem si automatické zamykání po rozjezdu a problém je v tom, že když dojedu do cíle, tak dveře spolujezdce jdou otevřít, ale moje u řidiče ne, ani kličkou ani nejdou odemknout na dveřích, musím odemknout dálkou. Dnes sem zkusil otevřít jako první svoje a to se odemklo celé auto, ale jak se otevřou dveře u spolujezdce jako první, pomůže jen dálkáč. Nechci se v tom nijak rýpat, jsem rád, že vůbec funguje centrál

Třeba mi tady někdo objasní jak to funguje, předem děkuju