Pylový filtr
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem si ho letos nechal vyměnit, ale měl jsem ho přes méďu a okna se zatím nerosí a na jaře už nechám i vydesinfikovat klimu 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
dlho som uvažoval ,čo kupit za filter..najprv som kupil ten zmetek z aukra za 99kc a to bola fakt si myslim sranda...radšej si tam nacpat fakt vatu, vyjde to nastejno...
potom som mal schozku v mercedese a natrafil na manika, čo ma na starosti vzduchotechniku a rozvody a vysvetloval mi, že dokonca aj každý system ma inak dimenzovanu potrebu filtracie, takze rozmer nieje všetko...hovoril mi, že zloženie filtrov sa tak lýši, že tie ceny ,ktoré maju tomu odpovedaju,...takže si nemyslím, že ford ho ma predražený napr.oproti autokelly a pod, (mna už o tom presvedčil už viac krat-sviečky, olej) takže preto som zvolil original
potom som mal schozku v mercedese a natrafil na manika, čo ma na starosti vzduchotechniku a rozvody a vysvetloval mi, že dokonca aj každý system ma inak dimenzovanu potrebu filtracie, takze rozmer nieje všetko...hovoril mi, že zloženie filtrov sa tak lýši, že tie ceny ,ktoré maju tomu odpovedaju,...takže si nemyslím, že ford ho ma predražený napr.oproti autokelly a pod, (mna už o tom presvedčil už viac krat-sviečky, olej) takže preto som zvolil original
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
však jsem bral origoš od medi a chrochtám si
i bart by mohl vyprávět

i bart by mohl vyprávět

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

-
- Test driver
- mirec_m
- Nováček
- fokusacik
- Nováček
Re:
Já se řídil tímto návodem, ale nebylo to 10 min., ale 45 min. Je k tomu přístup jako k penězům a musel jsem ho několikrát vyndat, protože se mi nepodařilo dát ty krajní záhyby filtru za ty plastový výčnělky. Pokud to tam dáš špatně, tak se ten filtr muchlá a záhyby se prohýbají (to ti pak nefiltruje, protože je na stranách škvíra), takže znova musíš vyndat úplně ven a pokusit se to tam dát aby ty záhyby šli přez výčnělky. Mně se to podařilo asi až na podesátý, buď zapadla jedna , nebo druhá strana, ale obě né a né - skoro mě chytil nervzewl píše:Tak vymena pyloveho filtru opravdu zalezitost cca. 10 minut. Nepotrebujete zadny klic, sterace zvednout do vertikalni polohy (nechat na skle) a levy sterac potom uz nevadi (z pohledu na celni sklo od motoru), vyklapnou se 3 cudliky a kryt jde odsunout a pod nim vymenit filtr.

-
- Test driver
Re: Pylový filtr

- Přílohy
-
- img065.jpg (21.9 KiB) Zobrazeno 1829 x
-
- img066.jpg (24.45 KiB) Zobrazeno 1833 x
-
- img067.jpg (25.53 KiB) Zobrazeno 1828 x
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
fokusacik: no nekdy to jde hur, nekdy lip... Vis jak to je. Hlavne ze se zadarilo
Nemel by se pylovy filtr menit pred kazdou sezonou? Cili kazde jaro?

- fokusacik
- Nováček
Asi dle potřeby a smradu. Mě nic nesmrdělo jako vám, tak přišla výměna až teď. Já měl filtr Bosch a tam v návodu bylo cca po 20 000 km. Tak jsem to ne vlastní vinou přetáhl 3x.zewl píše:fokusacik: no nekdy to jde hur, nekdy lip... Vis jak to je. Hlavne ze se zadariloNemel by se pylovy filtr menit pred kazdou sezonou? Cili kazde jaro?