mBank
- Beri
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
mBank
V této sekci se nachází ledaco, tak se pokusím o něco nového.
Nedávno jsem si u této banky založil bank. účet a zatím spokojenost, žádné poplatky za transakce, výběr kartou zdarma (první tři výběry) apod.
Tak jsem si řekl a zajímalo by mě, kolik z vás už tetno účet s radostí používá a jak jste s nim spokojeni.
Pro neznalé více info na http://www.mbank.cz
Nedávno jsem si u této banky založil bank. účet a zatím spokojenost, žádné poplatky za transakce, výběr kartou zdarma (první tři výběry) apod.
Tak jsem si řekl a zajímalo by mě, kolik z vás už tetno účet s radostí používá a jak jste s nim spokojeni.
Pro neznalé více info na http://www.mbank.cz
Ford Focus 1.8 16V Ghia, 1999, combi

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: mBank
to som si nevsimol, ale moze byt. ono v zasade takmer vzdy plati, ze fora sluzia pre staznosti a otazky. novy clen vacsinou hlada fora preto ze ma nejaky problem. vela ludi co su spokojnji ani nemaju potrebu riesit nejake fora, urcite ani netusia ze nejake fora su...
- NEEO
- Test driver
Tak jsem taky merknul na ty jejich stránky a popisují to tam moc hezky.Šel bych do toho taky,ale když si představým tu spoustu zařizování se zrušením účtu u ČS tak je mi zle.Tak stále váhám.No a nato asi tyhle předražený banky spoléhají,že jsou lidi pohodlný a nebudou měnit.Tak pište zkušenosti s touto bankou a já třeba změním názor.V Polsku už jsou nějakej ten Rok a jsou tam dost úspěšní. 

- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ja rusil u sporky asi pred mesicem (mel jsem paralelne jeste ucet u eBanky a ten je muj hlavni). Prisel jsem do sporky, rekl ze chci zrusit, rekl ze kvuli poplatkum, podepsal asi 6 papiru, do tydne mi zbyte penize prevedli a ucet zaniknul.NEEO píše:Tak jsem taky merknul na ty jejich stránky a popisují to tam moc hezky.Šel bych do toho taky,ale když si představým tu spoustu zařizování se zrušením účtu u ČS tak je mi zle.Tak stále váhám.No a nato asi tyhle předražený banky spoléhají,že jsou lidi pohodlný a nebudou měnit.Tak pište zkušenosti s touto bankou a já třeba změním názor.V Polsku už jsou nějakej ten Rok a jsou tam dost úspěšní.
Vsehovsudy prace asi na 7 minut na pobocce. To jen, aby si nerikal, ze zrusit u nich je pruda - neni, ver mi

mBank asi bude zajimave, ale pockam si az budou mit lidi realne zkusenosti

- Beri
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
ClairVOYanT má pravdu, až mi přijde karta z mBanky, tak jdu rušit účet u ČS. Dnes mě ještě víc nas****, když jsem se dnes podíval na výpis za únor a tam bylo: za zůstatkovou SMS pol.: 9 / 1.50 Kč. To snad nemyslí vážně. Je počítána autorizační tak i zůstatková sms.
Ford Focus 1.8 16V Ghia, 1999, combi

- Jiri02
- Pokročilý
Jestli CS strhava i autorizacni SMS - reklamujte, staci nejdriv e-mailem. Je to sice par kacek, ale nedarujte ni! Bojujte!
Posledni dobou se rozrostly nabidky na "ucet zdarma" a pod., ale trochu mi to pripomina eru rozjezdu peneznich ustavu, ktere nakonec lidi okradly a zanikly. Kazda sluzba se musi vyplatit, jde jen o to, jakym zpusebem to banka (nebo "banka") zaridi: zda okrade zakaznika nebo je nizkonakladova a dobre investuje.
Posledni dobou se rozrostly nabidky na "ucet zdarma" a pod., ale trochu mi to pripomina eru rozjezdu peneznich ustavu, ktere nakonec lidi okradly a zanikly. Kazda sluzba se musi vyplatit, jde jen o to, jakym zpusebem to banka (nebo "banka") zaridi: zda okrade zakaznika nebo je nizkonakladova a dobre investuje.
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
právě jsem si zrušil sms o stavu účtu.
co se týče bank- někde jsem četl, že jsou všechny ze zákona pojištěny, takže možné riziko je opravdu nízké. Není to žádná kampelička nebo podobné ,,rádoby peněžní ústavy,, jaké se objevovaly po roce 89 a pěkně si nahrabaly
co se týče bank- někde jsem četl, že jsou všechny ze zákona pojištěny, takže možné riziko je opravdu nízké. Není to žádná kampelička nebo podobné ,,rádoby peněžní ústavy,, jaké se objevovaly po roce 89 a pěkně si nahrabaly