Re: Zdravim dnes jsem tu poprvé.......................
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Fešák, tak ať slouží bez problémů. 

- bee
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim a gratulujem k novemu krasnemu kombiku. Tiez som vybral fofo kombi 1.8 benzin titan X, lenze budem cakat par mesiacov. Tak prosim o prve dojmy z jazdy, hlavne pocitovo zatah v nizsich a strednych otackach. Zial momentalne na SK nie je ziadna predvadzacia benzinova 1.8, tak si vies predstavit aky som zvedavy
vela stastnych chvil za volantom!

- encephalon
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
To: Jozkablack
Svatá pravda
u digitálu, poctivé kilimetry už nikdo nedohledá, tak mámé všichni krásná nová auta 
Svatá pravda

FoFocombi 2006, 1,6 74 kW, automat v barvě Rákosníčka od velmistra Fokiho. 

https://www.facebook.com/groups/fordgroups/[/url]

https://www.facebook.com/groups/fordgroups/[/url]
- qwerton
- Pokročilý
no jo, novej krasevec je novej krasavec, to je jasný....
tak hodně štastných km v novém...
tak hodně štastných km v novém...
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
koukám, že se nám tu co nevidět vytvoří další grupabee píše:..... Tiez som vybral fofo kombi 1.8 benzin titan X, lenze budem cakat par mesiacov. .....

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Dzefer
- Zkušený
bee píše:Zdravim a gratulujem k novemu krasnemu kombiku. Tiez som vybral fofo kombi 1.8 benzin titan X, lenze budem cakat par mesiacov. Tak prosim o prve dojmy z jazdy, hlavne pocitovo zatah v nizsich a strednych otackach. Zial momentalne na SK nie je ziadna predvadzacia benzinova 1.8, tak si vies predstavit aky som zvedavy![]()
prve pocity su nadmieru pozitivne, a co je lepsie, cim dalej je to auto zivsie, ale to je mozno tym, ze si na to auto zvykam. Najprv sa mi zdalo trocha lenive, ale to som sa asi bal zosliapnut plyn

Inak ja som bol v BA na predvadzacke presne s takym, ako mam ja, len bolo cervene, uz ho nemaju? Mohlo to byt pred troma tyzdnami, nemali ziadny problem mi 1.8 zohnat.
Objednaval si si farbu na objednavku? Lebo vtedy je cakacka niekolko mesiacov a to mi este nevedela garantovat. Ale v tychto dnoch mali dostat dalsiu davku aut asi v troch farbach, aspon taka bola situacia, ked som auto objednaval ja.
- bee
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
To neviem, posielal som hromadny mail vsetkym predajcom a nikde ho nemali. Potom som zavolal do summitu v BA a tam vravel ze maju na sklade ale ci aj predvadzacku? hm..
Moj predajca je v BB, berieme akciove auto - fofo Titanium "X" vo verzii N1 (na firmu). Preto sme to museli zadavat objednavkou do vyroby.
Moj predajca je v BB, berieme akciove auto - fofo Titanium "X" vo verzii N1 (na firmu). Preto sme to museli zadavat objednavkou do vyroby.
- bee
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No nevahaj a napis recenziu na moje.auto.cz, dufam ze kilometriky pridavas a motor sa zlepsuje... tak hor sa do toho.Dzefer píše:bee píše:Zdravim a gratulujem k novemu krasnemu kombiku. Tiez som vybral fofo kombi 1.8 benzin titan X, lenze budem cakat par mesiacov. Tak prosim o prve dojmy z jazdy, hlavne pocitovo zatah v nizsich a strednych otackach. Zial momentalne na SK nie je ziadna predvadzacia benzinova 1.8, tak si vies predstavit aky som zvedavy![]()
prve pocity su nadmieru pozitivne, a co je lepsie, cim dalej je to auto zivsie, ale to je mozno tym, ze si na to auto zvykam. Najprv sa mi zdalo trocha lenive, ale to som sa asi bal zosliapnut plynDo vysokych otacok som sa zatial nedostal, takze co som pisal plati tak do 4000.
Inak ja som bol v BA na predvadzacke presne s takym, ako mam ja, len bolo cervene, uz ho nemaju? Mohlo to byt pred troma tyzdnami, nemali ziadny problem mi 1.8 zohnat.
Objednaval si si farbu na objednavku? Lebo vtedy je cakacka niekolko mesiacov a to mi este nevedela garantovat. Ale v tychto dnoch mali dostat dalsiu davku aut asi v troch farbach, aspon taka bola situacia, ked som auto objednaval ja.
- gordon7
- Nováček
Zdravim Fordakov
takze som sa uspesne rozviedol s francuzkou a ozenil sa s Fordom..........mal som to uz urobit skor, nie zeby bola zla, ale s FF si viac rozumieme
je to rocnik 2001 kombik 1.6, 16V ale uz aj mam velky problem..........dal som pre istotu menit rozvody, ma 110 000km, pri nastartovani sa asi remen alebo kladka, neviem, uvolnil a nasledky su ze ventil sa stretol s piestom......robil to znamy a ze vraj prepac......vraj je to casty problem u FF vravel iný...........ak mate nejake skusenosti so sikovnym servisakom v PO alebo KE, dajte vediet, asi by trebalo okrem rozvodov pozriet aj na tlaky, a este? Dik

Grand C max 92 kw 2015
- panther7
- Test driver
ted sem si všiml, že je zde toto téma. Jsem zde skoro nový - už 2 dny. Budu si kupovat nový FOFO 1,8TDCi - black panther. od toho jsem si dal také svou přezdívku. zítra jdu sepsat smlouvu a budu čekat 2-3 měsíce na hračku pro chlapy. Pak až ho budu mít tak ho vyfotím a přihlasím se do skupiny black. Zatím se tady orientuji a koukám, že je tady docela doooobrá zábava.