Česká Lípa a ostatní city - pokec
- globe
- Test driver

Re: Česká Lípa a ostatní city v dosahu 40km spojte se :-)
to Lukáš.Lysik: vitej mezi nama
.. u tech pekaren to jsem byl asi ja , makam tam hned naproti 
- blazerider
- Pokročilý

to Lukas.lysik: hele a u jakejch jizerek? já jezdim každý ráno do pekárny v lípě na děčínský ulici..cca 5:30 a vídávám tam novýho fofa v kombiku v týhle modrý...ale má dordácký podložky..ne klubový..
- Lukáš.Lysik
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
myslel jsem Jiz. pekárny v Lípě, makám na Svárově a většinou jezdim okolo půl 6 ráno z Děčína, teda jak kdy mi to vyjde
a podložky už jsem přehodil ... konečně. Jo a abych to nezakecal, určitě to musel být blazerider, koho jsem viděl ... barva+kombajn 
F.F. ll FL 2008 Trend 1,8 TDCi maxpower
pár fotek https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 97&t=15521

- blazerider
- Pokročilý

to Lukas.Lysik:jj tak to jsem byl já...tak příště mávnu..vídal jsem Tě často..a zeptej se 1welta že jsem mu jednou po ránu volal že máme v klubu nového s novým fofem..a pronásledoval jsem tě ke kruháči a pak jsem viděl že ty podložky byly dorodovo..ale ted už si náš
takže vítej

-
1WELT
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Čauky lidi jak je co děláte že tu nic neděláte!!!!
tak autí zase jezdí dostalo nové vstříky a zas je spokojené ,ještě příjdou čiré bllinkry a pár věciček ,aby se zas trochu cítilo nově.
2 blaze: koupil jsem koberce jak jsi na tom ty s tou objednávkou
tak autí zase jezdí dostalo nové vstříky a zas je spokojené ,ještě příjdou čiré bllinkry a pár věciček ,aby se zas trochu cítilo nově.
2 blaze: koupil jsem koberce jak jsi na tom ty s tou objednávkou
Clipper 1,8 16V 85 kw combi
- blazerider
- Pokročilý

to 1welt: zdarec...no autí si ted hraje na užitkové
předěláváme ten byt co jsme koupili a tak mě věčně můžeš vidět s vozejkem jak tahám nějakej materiál...ale slíbil jsem mu že až to dodělám tak mu nechám dát tonovaný folie a pár vychytávek...
- blazerider
- Pokročilý

to all: dnesa jsme měl úspěšnej den na zářezy
Potkal jsme dole u Lidlu Gold_íka a hned na to od Sparu a OBI jsem potkal Lukáše Lysika.....čoveče..pěknej novej fofan...fakt pěkná kára a ty elektrony to ještě vyzdvyhujou
to all: heledte lidi...rozbyl se mi stěrač...nevím jestli mi praskla nějaká pružinka nebo hřídelka u motůrku...jeli jsme na svatbu a zamotala se mi do stěrače stuha a stěrač pak udělal jen poslední tik ala leklá ryba a konec..tec si líta jak chce...občas mi vylítne nahoruže se pak dostane pod ten levej u řidiče...no prostě hukot...nemáte někdo knížku jak na to...hodlám se do toho pustit ale uvítal bych nějaký jak se sundavá co atd... abych tam nezlomil ještě nějakej plast atd...
to all: heledte lidi...rozbyl se mi stěrač...nevím jestli mi praskla nějaká pružinka nebo hřídelka u motůrku...jeli jsme na svatbu a zamotala se mi do stěrače stuha a stěrač pak udělal jen poslední tik ala leklá ryba a konec..tec si líta jak chce...občas mi vylítne nahoruže se pak dostane pod ten levej u řidiče...no prostě hukot...nemáte někdo knížku jak na to...hodlám se do toho pustit ale uvítal bych nějaký jak se sundavá co atd... abych tam nezlomil ještě nějakej plast atd...
- FrFill
- Pokročilý

to BLAZI:mam takovej pocit ze kniha (jak na to) je tady na foru v el.podobe
ale kde to nevim
ale kde to nevim
- VyKUK
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jeden odkaz pro Blaze: http://uloz.to/453397/jaknatofocus.pdf 
- Lukáš.Lysik
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
to blaze: čau, konečně jsme se viděli taky jinde než u pekáren co...
A jsem rád, že se moje auto líbí
Teď plánuju očistu a hlavně vysavač, protože vevnitř jsem ještě neuklízel, co ho mám a je tam trochu... teda dost chlívek.
Jo a pro ostatní... nemáte v plánu se někdy sejít? Zařídil bych si vycházky
A jsem rád, že se moje auto líbí
Jo a pro ostatní... nemáte v plánu se někdy sejít? Zařídil bych si vycházky
F.F. ll FL 2008 Trend 1,8 TDCi maxpower

- FOFON
- Junior

Dobrej nápad Lukáš.Lysik:třeba se nás sejde víc jak 3
žejo kucííí třeba zase u Buřta?Nahoďte datum.
-
1WELT
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Čus tak tenhle problém jsem řešil před týdnem vše makalo a najednou nic tak jsem rozdělal torpédo a ejhle mechanizmus v píšťale,kloub vyjel z plast. pouzdra ještě že mám šikovnýho sousstružníka udělal nové pouzdro a maká jak divej jinak celý mechanizmus stojí 3800kč pokud budeš chtít tak dej vědět a mrknem na toblazerider píše:to all: dnesa jsme měl úspěšnej den na zářezy![]()
Potkal jsme dole u Lidlu Gold_íka a hned na to od Sparu a OBI jsem potkal Lukáše Lysika.....čoveče..pěknej novej fofan...fakt pěkná kára a ty elektrony to ještě vyzdvyhujou
![]()
- FrFill
- Pokročilý

to FoFon & Lukaš.Lysik
prijedu tady

jo jo u Buřta se mi moc líbilo,dobre (nealko)pivkoFOFON píše:Dobrej nápad Lukáš.Lysik:třeba se nás sejde víc jak 3![]()
žejo kucííí třeba zase u Buřta?Nahoďte datum.
prijedu tady
- blazerider
- Pokročilý

to all: co takhle víkend? v sobotu nebo neděli? co vy na to? já bych přijel ve dvou lidech
to Lukaš.Lysik: jj konečně..taky jsme z toho měl radost
A co se vysávání týče...o tom mi ani nemluv..předělávám ten byt a když vidím jak lezu do auta sice pod sebou hadry..ale i tak když tam lezu v monterkách...být tím autem tak se vykopnu z auta a nechal bych se běžet za tažnou koulí
Souhlasíte s nablejskáním aut a sjetím se někde pokecat..třeba na tu prácheň..tam udělat nějaký foto a pak vzít spanilou jízdu někam na dlabanec co vy na to? víkend..vyhovuje vám?
to 1WELT: to mi ani neříkej..spíš to budu mít jenom nějak vypadlý..budu muset sundat plast a podívat se..nasadit to zpátky...protože chvilku mi to jakoby prokluzuje....no prostě...ten stěrač nemá vulí (stírací rozmezí) a když to zapnu tak prostě se bud snaží stírat jako by na kapotu..nebo jen tak cuká jak poslední záchvěvy postřelenýho..a nebo se mi tlačí směrem k levému stěrači..a kort když jedu 90km a víc v hodině a zapnu ho tak se mi natlačí hnedka k levýmu stěrači
no pak to na srazu proberem jo?
to Lukaš.Lysik: jj konečně..taky jsme z toho měl radost
Souhlasíte s nablejskáním aut a sjetím se někde pokecat..třeba na tu prácheň..tam udělat nějaký foto a pak vzít spanilou jízdu někam na dlabanec co vy na to? víkend..vyhovuje vám?
to 1WELT: to mi ani neříkej..spíš to budu mít jenom nějak vypadlý..budu muset sundat plast a podívat se..nasadit to zpátky...protože chvilku mi to jakoby prokluzuje....no prostě...ten stěrač nemá vulí (stírací rozmezí) a když to zapnu tak prostě se bud snaží stírat jako by na kapotu..nebo jen tak cuká jak poslední záchvěvy postřelenýho..a nebo se mi tlačí směrem k levému stěrači..a kort když jedu 90km a víc v hodině a zapnu ho tak se mi natlačí hnedka k levýmu stěrači
-
1WELT
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
OK ale budu mit čas až v nedělu v sobote jsem v rachotě máme odpolko
a v nedělu ráno vyvážím roďku do LBC ZOO
a v nedělu ráno vyvážím roďku do LBC ZOO