Clanek na navigovat.cz, tady i v textove podobe. IMHO: nic moc.Norbert píše:Má niekto skúsenosť s touto vecičkou? http://www.mio.cz/mio-a702/
Navigace
- Jiri02
- Pokročilý
Re: Navigace
- Jiri02
- Pokročilý
RMS - Republikani Mroslava Sladka v navigaci! Bomba!chmelko píše:... ma integrovany RMS prijmac, 920 ho ma ešte staromodne externe..

Prosim Te, jak je tam realizovany prijimac RDS-TMC externe? To jsem jeste nikde nevidel.
Firmu TomTom vedou lide od Psionu. Kdo poznal Psion(y), pochopi - umi vyrobek vymakat! Kam se dnes hrabe Asus Eee, tam byli pred vice nez 12lety s aplikacemi, ktere nemely chybu! Psion jsi take zapnul a behen zlomku sekundy se pracovalo.
Naposledy upravil(a) Jiri02 dne 15.10.2008 22:09, celkem upraveno 1 x.
- cage
- Pokročilý
Další káblik navíc který musíš připojit k navigaci 

Ford Transit Connect Long a Ford Tourneo Courier
-
- Test driver
tak som sa upisal
ten drotik som pretiahol cez pravy stlpik a pod pristrojovkou, trčí len konektor..
zatial ale plne sklamanie, po ceste ma upozornovalo na prace na ceste ,ktore su tam mesiace,ale na to,že bol uzavreny tunel nad mohelnicou ani slovo
v CR to ešte bude trvat než to k niečomu bude, takže to možno nebudem ani používat

ten drotik som pretiahol cez pravy stlpik a pod pristrojovkou, trčí len konektor..
zatial ale plne sklamanie, po ceste ma upozornovalo na prace na ceste ,ktore su tam mesiace,ale na to,že bol uzavreny tunel nad mohelnicou ani slovo

v CR to ešte bude trvat než to k niečomu bude, takže to možno nebudem ani používat

- Jiri02
- Pokročilý
To jedine jsem pochopil i bez dotazu. Co je na tom kabliku mimo konektoru? Jak vypada ten prijimac? Nemyslis jen antenu?cage píše:Další káblik navíc který musíš připojit k navigaci
-
- Test driver
možem ti to odfotit, hned za konektorom tak asi 5cm za nim krabička velkosti 3cm slzičky, tam asi bude ten prijmač a na konci mini antenka,mam to spravene tak,že to fakt ani nieje vidiet
- cage
- Pokročilý
jel jsem o víkendu s kolegou a na dotaz co to tu máš na palubce za drát (smotaný do klubka a nikde nezapojený) tak to byl ten přijímač RDS - řekl,že ho zatím nepoužívá (má TT730) vypadá přesně tak jak to popisuje chmelko 

Ford Transit Connect Long a Ford Tourneo Courier
- Jiri02
- Pokročilý
Netreba fotit. Myslel jsem, ze to bude neco jineho, nez u 930T. Ona totiz ta 930T ma ten prijimac take externi a nikoliv zabudovany. Viz TomTom.chmelko píše:možem ti to odfotit, hned za konektorom tak asi 5cm za nim krabička velkosti 3cm slzičky, tam asi bude ten prijmač a na konci mini antenka,mam to spravene tak,že to fakt ani nieje vidiet
- Přílohy
-
- Obrazek prijimace RDS-TMC ze stranek TomTom.com.
- RDS-TMC.jpg (2.8 KiB) Zobrazeno 2384 x
- NEEO
- Test driver
Tak to tu pročítám a taky přijdu s troškou do mlýna.Chci taky navigaci a rozhoduji se ze dvou modelů a to MIO 360 aTom Toma XL-tak mi poraďte-díky.

- BAZOWSKI
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
NEEO píše:Tak to tu pročítám a taky přijdu s troškou do mlýna.Chci taky navigaci a rozhoduji se ze dvou modelů a to MIO 360 aTom Toma XL-tak mi poraďte-díky.![]()
![]()

- NEEO
- Test driver
- Jiri02
- Pokročilý
Ja bych do Mia nesel. Mam dobrou zkusenost s TomTomem. Otec ma nejake to novejsi Mio a v zemich, kde jsou dalnice obvykle a tudiz se tam casto vyskytuji spletite krizovatky, kde jedno blbe odboceni muze znamenat spoustu km zajizdky, je dle moji osobni zkusenosti TomTom spolehlivy, kdezto Mio keca, protoze neni asi dosud staveno na slozitou navigaci. Mam od otce referenci, ze kdyby nesledoval cedule a spolehl se na Mio, pohorel by.
S Garminem jsem nejel a nemohu posoudit.
S Garminem jsem nejel a nemohu posoudit.
-
- Test driver
Jiri02:to predpokladam,že máš tie najnovšie mapy od Toma,kde ti dokonca tie pruhy ukazuje
mesiac, čo vlastním 920T a konečne legalny,pravidelne aktualizovany soft sa zo mna stala pojazdna reklama na nho..pretože jak paradne ovladanie tak 100bodova podpora z centraly Tomu ked som riešil aktualizaciu jak softu,tak samotnej mapy na najnovšiu verziu

mesiac, čo vlastním 920T a konečne legalny,pravidelne aktualizovany soft sa zo mna stala pojazdna reklama na nho..pretože jak paradne ovladanie tak 100bodova podpora z centraly Tomu ked som riešil aktualizaciu jak softu,tak samotnej mapy na najnovšiu verziu

- Jiri02
- Pokročilý
Mam stareho TomToma ma PDA. I ten se mi jevi lepsi, nez nove Mio. Abych rekl pravdu, na slozitych dalnicnich krizovatkach cumim vylucne na cestu a kolem auta, abych do neceho v obvyklem srumci nevrazil, takze ani nevim, co na obrazovce ukazuje, ale hlasove pokyny jsou dostacujici a presne.
Nove Mio pri navigaci do Prahy - Stodulek po vyjezdu z Brna ohlasi, ze "po 160 km zahnete vlevo" - opravdu aktualni informace, zvlaste, kdyz se odbocuje vpravo. Soused taxikar, ktery zna celou Prahu zpameti, si Mio chvali. Jak mi rekl otec, ze kdyz znas predem cestu, Mio naviguje celkem dobre.
Mozna by nam zdejsi Garmin guru BAZOWSKI mohl poskytnout nejake ilustracni video moznosti Garmina.
Nove Mio pri navigaci do Prahy - Stodulek po vyjezdu z Brna ohlasi, ze "po 160 km zahnete vlevo" - opravdu aktualni informace, zvlaste, kdyz se odbocuje vpravo. Soused taxikar, ktery zna celou Prahu zpameti, si Mio chvali. Jak mi rekl otec, ze kdyz znas predem cestu, Mio naviguje celkem dobre.
Mozna by nam zdejsi Garmin guru BAZOWSKI mohl poskytnout nejake ilustracni video moznosti Garmina.
- Ahmed
- Test driver
Ja používám Garmin i TomTom, ale spíš Garmin, má podle mě přesnější mapy a dokáže mi ukázat přesnější pozici na mapě. Každá podle mě ale naviguje jinak, i když je stejné nastavení a stejný start a cíl.