Poflokovani interieru
- tapa
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Poflokovani interieru
Ahoj lidicky!chtel jsem vas poprosit jestli nevite o nejaky strance kde jsou fotky s poflokovanim interieru a kolik to stoji?Jednou jsem se koukal do galerie clenu a jeden tam mel 2 prikaldy!cervenou a bezovou barvu interieru ale zapomel jsem jakej to byl!Snad mi poradite!Dik Tapa
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poflokovani interieru
Cervenou a bezovou jsme mel ja jako varianty ktere jsem zvazoval, ale zatim neni hotova ani jedna. A muzu rict, ze jsem nezamyslel ani u jedne varianty poflokovani, ale precalouneni do kuze. Zatim vaham. Chci jednoznacne cervenou, ale v kuzi to vyjde na nejakych 25.000,- a to si momentalne nemuzu dovolit. Flock bude urcite levnejsi, ale zivotnost je nekde jinde.tapa píše:Ahoj lidicky!chtel jsem vas poprosit jestli nevite o nejaky strance kde jsou fotky s poflokovanim interieru a kolik to stoji?Jednou jsem se koukal do galerie clenu a jeden tam mel 2 prikaldy!cervenou a bezovou barvu interieru ale zapomel jsem jakej to byl!Snad mi poradite!Dik Tapa
- Frost
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
No tak já Flock mám...nechal si to dělat ještě předchozí majitel a naštěstí to dělala kvalitní firma tekže s tim nemám problém. Drží to perfektně, nikde se neodlupuje ani nepelichá a v autě už je to min. 3 roky. Neni ale dobré to mít na místech kde se často šahá....volant
nebo madlo nad oknem...tam to mám já a je to už trošku ošahané.
Ten kdo to chce udělat nechť se mrkne sem http://www.flockovani.com/
člověk co to dělá je opravdový profíka, jsou na něj jen kladné reference. Jezdí za nim lidé z celé ČR.

Ten kdo to chce udělat nechť se mrkne sem http://www.flockovani.com/
člověk co to dělá je opravdový profíka, jsou na něj jen kladné reference. Jezdí za nim lidé z celé ČR.
Ford Focus 5dv 1.6 Ghia 00 Eibach+OZ Racing+Rieger+Brembo+K&N+MOMO
Frost Focus
Frost Focus