Ostřikovače předního skla (vč. US)
- Quickie
- Moderátor
Re: Ostřikovače př.skla
no.. takto mi to zateká z pravej trysky aj napriek tomu, že tam mam spätne ventilky od forda...
ako píše MK2 vyzerá to tak, že je to voda z hadičky medzi pravou a lavou tryskou. asi to prerobim tak ako písal nepér, že kúpim T rozbočovač a do každej trysky pojde samostatna hadička
ako píše MK2 vyzerá to tak, že je to voda z hadičky medzi pravou a lavou tryskou. asi to prerobim tak ako písal nepér, že kúpim T rozbočovač a do každej trysky pojde samostatna hadička
-
- Pokročilý
Já si nechtěl nožem otevřít rukuihrdlick píše:Ořezej raději ty ostřikovačeJá jsem si vzal normálně ten lámací nůž a ukrajoval kousek po kousku, až to tam sedlo !!! Akorát si ještě budeš muset koupit kousek hadičky, jelikož ty originální mají T kus z plastu a hadička je přesně na míru. Takže ostřiky, hadičku, T kus a možná i L kus.

Hadičky kupovat nemusíš - ty plastové přívody POMALU nahřej zapalovačem, namáčkni na nové trysky A JE TO

Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi
- Nepér
- Zkušený
To poteče...Stenly píše:ty plastové přívody POMALU nahřej zapalovačem, namáčkni na nové trysky A JE TO
Jo jinak jsem pokusně přemístil zpětný ventil z podběhu na kapotu, ještě před rozdvojku, tak uvidíme.
Mondeo mk4, 2.0i, 2010
- malond
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Asi blba otazka, ale kde sezenu T kus, L kus a hadicku?ihrdlick píše:Ořezej raději ty ostřikovačeJá jsem si vzal normálně ten lámací nůž a ukrajoval kousek po kousku, až to tam sedlo !!! Akorát si ještě budeš muset koupit kousek hadičky, jelikož ty originální mají T kus z plastu a hadička je přesně na míru. Takže ostřiky, hadičku, T kus a možná i L kus.

- Quickie
- Moderátor
mozno aj v nejakej mototechne, alebo aj vo vodarskych potrebach... teoreticky teda 

- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
JJ já jsem to kupoval v mototechně 

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- malond
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Diky, zkusim teda nejakou mototechnu 

- ZaQik
- Admin
... a nebude lepsi dat jeste jeden zpetny ventil za prvni trysku? Pouzil jsem VW ventily a tlak mi prijde stejny ...Quickie píše:asi to prerobim tak ako písal nepér, že kúpim T rozbočovač a do každej trysky pojde samostatna hadička
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
- Nepér
- Zkušený
Jak ještě jeden, dva ti nestačí?
Ke každé trysce dát jeden, co nejblíže a z přívodu připojit přes rozdvojku. Samozřejmě tak, aby ke každé trysce tekla kapalina pouze přes ten její jeden ventil. Pak by v hadičce mezi ventilem a tryskou mělo zůstat co nejméně vody a ventil by měl trochu zabránit samovolnému vytékání.
Ke každé trysce dát jeden, co nejblíže a z přívodu připojit přes rozdvojku. Samozřejmě tak, aby ke každé trysce tekla kapalina pouze přes ten její jeden ventil. Pak by v hadičce mezi ventilem a tryskou mělo zůstat co nejméně vody a ventil by měl trochu zabránit samovolnému vytékání.
Mondeo mk4, 2.0i, 2010
- ZaQik
- Admin
... dva nestaci, jinak to tece
. Myslel jsem jeden pred prvni trysku, druhy hned za ni a treti pred druhou trysku. Tim si usetrim cestu do akvaristiky nebo mototechny, protoze vrakoviste mam kousek a tam ventilu je
.

Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
- Quickie
- Moderátor
zasvinená kapota

tak už bude hadam konec stekancom po kapote... sme to trochu prekuchali

- postak
- Test driver
Nemáš náhodou ten pravý naopak
Já žádné Tečko nedával a nedělá mi to nic. Jen jsem ve dvou místech rozřízl hadičku, nasadil a funguje. Od té doby se objeví jen malé véčko, ale to je voda, nedostříknutá na sklo, tak jak jde vidět u tvého ostřiku vlevo ( z pohledu řidiče ). Každopádně dej echo jestli to tečko mělo nějaký význam 

- Dzefer
- Zkušený
ja som tiez len rozstrihol na dvoch miestach hadicku, nasadil ventilky a ziadne stekance...
Quickie je zas extra
Quickie je zas extra

- Shotas
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz jsem nahodil fordacke zpetne ventily, vse bylo v poho, kapota cista. Ted jsem dal ty skodovacke a stekance jsou zpet. Asi dalsi stupen budou skodavacke rozprasovace, teda az bude cas a sezenu jeste T kus 

Focus Combi 2008 Celebration (Trend), 1,6 Duratec 74kW/100k, Tango Red - Galerie
Dlouhodobá spotřeba se drží na 8,1l/100km (jezdime ted hodne mesto). Najeto 90 000 km

Dlouhodobá spotřeba se drží na 8,1l/100km (jezdime ted hodne mesto). Najeto 90 000 km

- Quickie
- Moderátor
ventilky som nemal naopak... ja mam pocit akoby sa do toho ostrekovaca vracala voda z tej hadicky co pokracuje do druhej trysky a vytlacalo ju cez tú prvú... vyskusam co to bude robiť teraz