kam na lyže
- globe
- Test driver
Re: kam na lyže
Pressena je vyborna, a ta cerna dolu v tech serpentinach .. ja tam byl predloni, apartman jsme meli hned u ty lanovky co spojuje Tonale a di Legno .. premejslel jsem, zda jet letos znovu, ale chtel bych zase zkusit neco novyho
-
- Junior
Ještě tady vůbec nezazněl Saalbach. Možná proto, že je tam málo čechů a nechce se aby se o něm vědělo
- Vitalish
- Zkušený
taky přidám pár čerstvejch obrázků z Madonny a Tonnale
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N7T2sD0iPDk[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N7T2sD0iPDk[/youtube]
- globe
- Test driver
uaaaaa to je nadhera .. za mesic frcim zkusit Apricu (holt letos uplne nevychazej finance), ale reference jsou zatim dobry .. je to cca jeste 40km za Tonale .. uvidime
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Vitalish,takový videa jsou za BAN....jasný?!
- Vitalish
- Zkušený
Kóťa:
hehehe, nohy mě bolej eště teď, ale bylo to parádní
hehehe, nohy mě bolej eště teď, ale bylo to parádní
-
- Nováček
To je samá cizina... Já si myslim, že v Čechách toho máe taky dost a dost. Pokud jde o běžky, tak jednoznačně Harrachov!!! Na běhání je naprosto super http://www.harrachov-info.cz/cz/aktivit ... harrachov/. No a na sjezd - to mám nejradši Horní Mísečky http://www.spindleruv-mlyn.com/cz/skiar ... /lyzovani/. Ale jinak vlastně celý Krkonoše jsou fajn. Jen teda občas dost drahý, člověk by si myslel, že v Čechách ušetří... Ale je fakt, že třeba na http://www.casamundo.cz/ jsem už párkrát našel něco výhodnějšího, než ty předražený horský chaty. Jenom pak člověk musí třeba trochu dál dojít nebo dojet, ale když už stejně sportujete, tak je to vlastně fuk.
- Vitalish
- Zkušený
Milos205:
cizina, protože zaplatit ve Spindlu za permici, pivo a burta stejny prachy jako v Rakousku nebo Italii, motat se mezi hromadou lidi na sjezdovce a pul dne prostat ve frontach je ulet...... Nerikam, ze si nezajedu na cesky hory, rad davam otocky do Rokytnice, ale ve vsedni den - bejt prvni na kopci a po poledni prodat permice nasoskum, co prave vstali a jet zas domu....
cizina, protože zaplatit ve Spindlu za permici, pivo a burta stejny prachy jako v Rakousku nebo Italii, motat se mezi hromadou lidi na sjezdovce a pul dne prostat ve frontach je ulet...... Nerikam, ze si nezajedu na cesky hory, rad davam otocky do Rokytnice, ale ve vsedni den - bejt prvni na kopci a po poledni prodat permice nasoskum, co prave vstali a jet zas domu....
- globe
- Test driver
nj, ale on tyden ve Spindlu ve finale vyjde na stejny prachy jako Italie nebo Rakousko .. kdyz teda pominu finance za cestu ..ale vyslednej dojem je uplne nekde jinde .. uprava sjezdovek, zazemi, fronty, apres-ski .. atd atd atd
- globe
- Test driver
Vitalish:
- Vitalish
- Zkušený
Globe:
hned bych jel na tu Apricu s tebou, prestavaj me bolet nohy
hned bych jel na tu Apricu s tebou, prestavaj me bolet nohy
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Můj názor?Kdybych chtěl na hory,kde se bude víc chlastat ,tak jedu k nám.Pokud bych si chtěl zajezdit,kvalitně,tak určitě do zahraničí...Tam už maj to pívo dražší
- Vitalish
- Zkušený
Koťa:
no aby ses neplet V Italii jsme lemtali celkem slušný lokální pivo v hospodě za 2,50 Eur nebo si kupovali na privát luxusní španělskou dvanáctku ve SPARu za 1,3Eur/litr . Každopádně... na pořádný kopce jezdím lyžovat (s přiměřenym chlastáním, to dá rozum ), chlastat můžu doma a nekazim si sportovní výkony....
no aby ses neplet V Italii jsme lemtali celkem slušný lokální pivo v hospodě za 2,50 Eur nebo si kupovali na privát luxusní španělskou dvanáctku ve SPARu za 1,3Eur/litr . Každopádně... na pořádný kopce jezdím lyžovat (s přiměřenym chlastáním, to dá rozum ), chlastat můžu doma a nekazim si sportovní výkony....
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jasně...Tak i kdyby,můžu si tím chlastem nacpat kufr po strop,ale prostě u nás se na horách pije dobře.vzpomenu si třeba na hospůdku na šumavské vesničce kousek od Rudy.Večer co večer pár místních,ale za ten týden jsme si to v našem počtu tak podmanili Na sjezdovce jsem byl jen dvakrát Ale když jsme tam za rok zase přijeli,vítal nás vrchní jako válečné veterány...A takto stráveného času by mi zkrátka bylo v zahraničí líto.Ale neříkám,že se mi to nelíbilo
Alkohol na sjezdovce mi přijde podobný jako za volnatem
Ale zpět k tém lokacím
Alkohol na sjezdovce mi přijde podobný jako za volnatem
Ale zpět k tém lokacím
- Vitalish
- Zkušený
souhlas... ještě trochu OT : vozit sebou do zahraničí pivo je zvrhlost! Přece když někam jedu chci ochutnat nejen kopce, ale i místní moky....
a teť už ty lokace
a teť už ty lokace