co vas v posledni dobe vytocilo
- silverwolf
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
to znám dobře, není to tak dlouho, co jsem jenom o jeden gól z 15 zápasů přišel o výhru 13 tisíc Kč

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- postak
- Test driver

Jankovic
To je ta srbská tenistka co
Asi měla "svoje dny", tenistky mají celkem nevyrovnaný výkony. Stačí se podívat na žebříček WTA. Každý týden tam je nějaká jiná.
A propo Quickie, kolik byla výhra smím-li se zeptat

A propo Quickie, kolik byla výhra smím-li se zeptat
-
buceek07
- Test driver

Všechny ženy mají své dny a jsou nevyrovnané 
Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
- kozlow
- .

- Kontaktovat uživatele:
- Zdwora
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
http://www.novinky.cz/domaci/233946-mer ... zpravy-dne
Ikdyby to Klaus vratil, jakoze asi stejne neee, tak to kazdopadne casem projde i bez nej, takze se mame na co tesit. Mestsky polointeligenti vyrazi do ulic kazdej se svym vlastnim radarem
Ikdyby to Klaus vratil, jakoze asi stejne neee, tak to kazdopadne casem projde i bez nej, takze se mame na co tesit. Mestsky polointeligenti vyrazi do ulic kazdej se svym vlastnim radarem
- silverwolf
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
tak tahle zpáva mě nas*ala taky 
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.

- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Mě zase to čí tohle
http://www.novinky.cz/domaci/233907-za- ... sobek.html
Jednou děti maj pas,jednou ne,jednou je musí mít rodič v pase,pak zase ne...Když jsme se ptali,že pas je na 5 let a za 5 let dítě vypadá jinak,tak nám úřednice doporučila dělat nový pas každý rok...Fajn
Vůbec to nechápu.Jsem občan tohoto státu,platím daně,platím úředníky,platím vládní auta na jejich cestování a co?Chci pas,abych mohl zbytek vydělaných peněz procestovat a já si mám za pas zaplatit?Za chvíli budem platit i za vydání rodného listu
Pokud ho ztratím,tak jo...ať ty náklady s tím spojené zaplatím.Ale takhle je to všivárna!
http://www.novinky.cz/domaci/233907-za- ... sobek.html
Jednou děti maj pas,jednou ne,jednou je musí mít rodič v pase,pak zase ne...Když jsme se ptali,že pas je na 5 let a za 5 let dítě vypadá jinak,tak nám úřednice doporučila dělat nový pas každý rok...Fajn
- SilverGhost
- Junior

No asi mně nebudete mít rádi, ale já to jednoznačně vítám. U nás ve městě neznají někteří šoféři žádnou míru, kdyby jezdili řekněme do 60ky, tak OK, ale 70 a víc - expertů je dost. Na středovém pásu svítí pomníčky a státní polici jsem při "výchově" řidičů u nás neviděl ani nepamatuju. Sice si budu muset asi taky zase zvyknout na tu striktní 50kuZdwora píše:http://www.novinky.cz/domaci/233946-mer ... zpravy-dne
Jak říkám, kdyby se jezdilo v rámci rozumu, tak to měření je opravdu často akorát buzerace, jenže někteří mají v hlavě nasráno a co pak s tím? Jedině pořádný bič
- NEEO
- Test driver

-
Devilstorm
- .

No asi tady někoho zklamu, ale Klaus už to podepsal http://www.auto.cz/silnicni-zakon-a-bod ... 2011-58710
Nebudu tu řešit jestli je to dobře nebo špatně, jen k tomu co napsal SilverGhost. Jestli má někdo jeho slovy v hlavě nasráno, tak to žádný drsnější zákon nezmění. Před školou a v centru stejně měřit nebudou (ochrana dětí atd.) A bude trvat chvíli než si to ty dutý hlavy vychytaji kde se měří a budou jezdit jako prasata dál...
Nebudu tu řešit jestli je to dobře nebo špatně, jen k tomu co napsal SilverGhost. Jestli má někdo jeho slovy v hlavě nasráno, tak to žádný drsnější zákon nezmění. Před školou a v centru stejně měřit nebudou (ochrana dětí atd.) A bude trvat chvíli než si to ty dutý hlavy vychytaji kde se měří a budou jezdit jako prasata dál...
-
Eidž
- Test driver

typický účelový nesmyslNEEO píše:
cena elektřiny se skládá z ceny za distribuci a z ceny za silovou elektřinu
dále v ČR máme distribuční tarify
takže když vezmu NT a cenu za distribuci,, není problém mít kWh za 1,50 - distribuční část
Jinak němci mají na burze cenu za MWh už asi 5 let min. o 2 (ale i o 10 ) eura dráž, než je cena u nás na trhu, takže prostě nejde, aby konečný zákazník měl nižší cenu.
Ano, kupní síla, to je jiná. Ale opět nejde porovnávat co si za plat koupí němec a co my.
A už v Německu zavřou jádro, tak to teprv uvidíme ceny.
Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno
- Zdwora
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
TaaaakDevilstorm píše:No asi tady někoho zklamu, ale Klaus už to podepsal http://www.auto.cz/silnicni-zakon-a-bod ... 2011-58710
- pbjun
- Test driver

Najeto mam pres 800tis km a porad trvam na tom, ze o rychlosti to vubec neni! Je to o tom, zda ten clovek jezdit umi nebo neumi! A toto by mela resit autoskola, kde by misto simulatoru a podobne melo byt 3x tolik jizd! A to ze nekdo jede po dalnici 200 nebo v dedine 70 ve tri rano me naprosto nevadi... Vadi mi dedci kteri jezdi jednou za rok a ohrozuji ostatni, jak je v jinem vlakne vadi mi chodci kteri prechazi mimo prechod - nedavno sem zrusil auto z tohoto duvodu (prvni nehoda v zivote) a jedine skutecne spravne vyuziti mestske policie vidim stat na prechodech a dohlizet na prubeh dopravy co se tyce ochrany deti a dodrzovani predpisu i ze strany cyklistu a chodcu!
edit: samozrejme kazdy zastaveny ridic byt kvuli bezne kontrole by mel foukat aby se vymytili podnapili ridici!
edit: samozrejme kazdy zastaveny ridic byt kvuli bezne kontrole by mel foukat aby se vymytili podnapili ridici!
-
Devilstorm
- .

pbjun tohle tesat do kamene
Bohužel, v českém Kocourkově je to asi nereálné...
- pbjun
- Test driver

Tak ja jezdim celkem rychle, ale snazim se nikoho neohrozovat a v obcich jezdim pokud mozno okolo 50 kvuli chodcum a vzhledem k nedavne zkusenosti sem tedka jak na trni kdyz vidim chodce mimo prechody...