Nikdy jsem nic takového nedělal, a protože si na to nechci nikoho najímat, chtěl jsem se zeptat, co byste mi doporučili, s ohledem na funkčnost, životnost a cenu. Můj plán je koupit suchou betonou směs a vyrovnat největší nerovnosti, protože za roky co ta garáž stojí se v tom betonu od kol vyjely žlábky. Pak to asi finálně srovnám nivelační hmotou. Otázka je co pak. Nejvíc by se mi líbilo koupit někde v akci dlaždičky (lhostejného designu), jenže i za akční cenu to asi vyjde draho.
Lino je taky celkem drahé, navíc se brzo asi zničí. Navíc jsem ho měl kdysi v garáži co jsem si pronajímal na BMW a když jsem na něj postavil mokré auto po jízdě v dešti, udělaly se na něm loužičky, které tam pak byly několik dnů a bylo tam strašně vlhko. Když na tu nivelační vrstvu už nic nedám, za chvíli se to podle mě rozjezdí. Nebo bych to mohl něčím jenom natřít, ale to taky asi moc nevydrží. Úplně nejvíc by se mi líbilo něco, z čeho se nebude prášit, ale aby se to toho mohla vsakovat voda, to ale nevím co by to mělo být. Proto bych uvítal každou konstruktivní radu, jak to třeba máte řešené Vy