DELPHI HDF924E FUEL FILTER (GENUINE)
This is the ECONOMY version of the HDF924 it contains less filtration media and therefore has a shorter service life.
Takze polovicni cena = polovicni vydrz. Klasika

.navíc jsem rozkuchal filtron kterej jsem tam měl po nouzové výměně cca 6-8tis km.mimochodem stál mě 730,-
 .navíc jsem rozkuchal filtron kterej jsem tam měl po nouzové výměně cca 6-8tis km.mimochodem stál mě 730,-  .tady fotky
 .tady fotky

a za pěknou cenu....
  a za pěknou cenu....   
  akorát po takový demontáži nepoznáš jestli jsou ve filtru nějaký součástky z čerpadla...
  akorát po takový demontáži nepoznáš jestli jsou ve filtru nějaký součástky z čerpadla...
 ten plech ala pružina pod kuličkou byl celkem tvrdej.
 ten plech ala pružina pod kuličkou byl celkem tvrdej.

že to tady určitě někde už napsané je, ale je tady toho opravdu moc a hledat je pro mě dost časově náročné, a proto Ti mnohokrát děkuji že jsi mi obětoval chvilinku a pěkně mi to vysvětlil. Tvůj způsob s hadičkou se mi moc zamlouvá a vidím to jako rozumný a  asi i pohodlnější způsob než-li zalívaní naftou, a je tam jistota čisté nafty do filtru a čisté práce jako takové, ještě jednou díky moc. Jo a ten mínus se teda nemusí odpojit? mě osobně se to zdá jako nějaký nesmysl, ale opravdu jsem to někde, už ale nevím kde, četl.
  že to tady určitě někde už napsané je, ale je tady toho opravdu moc a hledat je pro mě dost časově náročné, a proto Ti mnohokrát děkuji že jsi mi obětoval chvilinku a pěkně mi to vysvětlil. Tvůj způsob s hadičkou se mi moc zamlouvá a vidím to jako rozumný a  asi i pohodlnější způsob než-li zalívaní naftou, a je tam jistota čisté nafty do filtru a čisté práce jako takové, ještě jednou díky moc. Jo a ten mínus se teda nemusí odpojit? mě osobně se to zdá jako nějaký nesmysl, ale opravdu jsem to někde, už ale nevím kde, četl.Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host