Politika z pr.. do pr..
- ZaQik
- Admin
Re: Politika z pr.. do pr..
Babis v dubnu 2019 osobne podepsal: Měli bychom začít připravovat nezbytná opatření, která umožní návrat k normálnímu fungování našich společností a ekonomik a k udržitelnému růstu, přičemž by měly být zohledněny mimo jiné aspekty ekologické a digitální transformace.
... takze ted to vypada na predvolebni "svaly"
... takze ted to vypada na predvolebni "svaly"
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
- enjoy
- Test driver
Cituji klasika.
Pořád si trvám na svém..
ps: předvolební svaly... už jedeme prezidentskou?
Téma Babiš nás bude provázet hódně dlouho. Mě to neva, není to sice můj kámoš, ale čím víc hlupáků, co naletěli Fialovi to rozčílí, tím líp.
Pořád si trvám na svém..
ps: předvolební svaly... už jedeme prezidentskou?

Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
-
- Člen klubu
Ved povedal, ze za prezidenta kandidovat nebude. Ci nie?
Ved by predsa neklamal 

Naposledy upravil(a) stano. dne 02.11.2021 00:02, celkem upraveno 1 x.
- enjoy
- Test driver
Benda? Největší nýmand, dokonce víc než Kalousek?
Děkujeme vám voliči.
https://www.forum24.cz/sefem-prazske-od ... .seznam.cz
"Podle nového předsedy pražské organizace se strana musí zaměřit na volby do zastupitelstva hlavního města, které se budou konat v příštím roce. „Příští volby do zastupitelstva musí být podobným referendem (jako volby do sněmovny) o naprosto chaotickém a aktivistickém vládnutí Pirátů a Prahy Sobě,“ řekl. V Praze vládnou Piráti, Praha Sobě a Spojené síly pro Prahu (TOP 09 a STAN). V opozici je spolu s ODS ještě hnutí ANO"
Tohle se vážně smí v pětikoaloci říkat? Nebude to spíš brzy už jen čtyřkoalice?
Děkujeme vám voliči.
https://www.forum24.cz/sefem-prazske-od ... .seznam.cz
"Podle nového předsedy pražské organizace se strana musí zaměřit na volby do zastupitelstva hlavního města, které se budou konat v příštím roce. „Příští volby do zastupitelstva musí být podobným referendem (jako volby do sněmovny) o naprosto chaotickém a aktivistickém vládnutí Pirátů a Prahy Sobě,“ řekl. V Praze vládnou Piráti, Praha Sobě a Spojené síly pro Prahu (TOP 09 a STAN). V opozici je spolu s ODS ještě hnutí ANO"
Tohle se vážně smí v pětikoaloci říkat? Nebude to spíš brzy už jen čtyřkoalice?
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nefňukej pořád.Ten klimabalík je už tak rozjetej,že z toho už nejde vystoupit a pokud by jsme se ho nezůčastnili,přišli by jsme o mld eur.A navíc Babiš green deal podpořil a schválil pokud se nepletu.
Byl Focus II kombi 2011 1,6 16v

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019
- ZaQik
- Admin
koalice v mestskych zastupitelsvech se neuzaviraji podle koalice ve vlade, koho sis musel vsimniut i Tyenjoy píše: 02.11.2021 00:02Tohle se vážně smí v pětikoaloci říkat? Nebude to spíš brzy už jen čtyřkoalice?

Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
- enjoy
- Test driver
O tom nemluvím.
Mluvím o tom, jak si Benda dovolí mluvit o chaotickém vládnutí Pirátů se STANem. Vždyť jsou teď skoro rodina.
Mluvím o tom, jak si Benda dovolí mluvit o chaotickém vládnutí Pirátů se STANem. Vždyť jsou teď skoro rodina.
- Stanley_vy
- Člen klubu
V ANO by se otom určitě mluvit nesmělo. 

- Sentik
- Test driver
Jojo, taky trvám na tom, že Babiš jeden den něco řekne, druhej den se mu to nehodí, tak to pozmění nebo upraví .. a koblihy jsou spokojený

Je to bijec proti klimabalíčku a prezidentem bejt nechce, muj hlas má jistej

Wiki:
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
- enjoy
- Test driver
A rychle odvést pozornost jinam, že pánové..
- Sentik
- Test driver
Ty si boží
Vytáhneš tu Babišův svatej boj proti klimatickýmu balíčku, já jen taktně poznamenám, že Babiš buď lže a nebo dělá věci tak, aby mu to přineslo politický body (případně to dělá zároveň) a dle tebe odvádím pozornost jinam.
Já bych naopak tu pozornost furt udržoval po očku na tom pánovi, kterej je čistej jak lilium, prezidentem bejt nechce a bude se za nás ted rvát v opozici. Jen tak pro jistotu.

Vytáhneš tu Babišův svatej boj proti klimatickýmu balíčku, já jen taktně poznamenám, že Babiš buď lže a nebo dělá věci tak, aby mu to přineslo politický body (případně to dělá zároveň) a dle tebe odvádím pozornost jinam.
Já bych naopak tu pozornost furt udržoval po očku na tom pánovi, kterej je čistej jak lilium, prezidentem bejt nechce a bude se za nás ted rvát v opozici. Jen tak pro jistotu.
Wiki:
- pkadecka
- Test driver
Jo, to je přesný. Babiš ten green deal podepsal už někdy před 2 lety, ale teď vystupuje jako nějaký samaritán, co se snaží ČR před negativními dopady zachránit...fofok píše: 02.11.2021 06:35 Nefňukej pořád.Ten klimabalík je už tak rozjetej,že z toho už nejde vystoupit a pokud by jsme se ho nezůčastnili,přišli by jsme o mld eur.A navíc Babiš green deal podpořil a schválil pokud se nepletu.
https://iuhli.cz/kdo-v-cesku-otevrel-dv ... emu-peklu/
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
- enjoy
- Test driver
Haló, chci slyšet vás názor na Bendu.
- Sentik
- Test driver
Co chceš slyšet?
Že je populární na něj nadávat, protože je v politice snad celej profesní život? No lidi ho volej, v minulych volbách ho vykroužkovali nahoru snad z nějakých posledních míst.
Nesledoval jsem jeho vyjádření, ale jestli se mu něco nelíbí na PirSTANu, no to je asi normální. To se stávalo i v sektě ANO, že se občas někomu neco nelíbilo jak to dělá druhej nebo tak, ale tam se to moc nenosí
Neboj, oni se dohodnou i bez Babiše.
Že je populární na něj nadávat, protože je v politice snad celej profesní život? No lidi ho volej, v minulych volbách ho vykroužkovali nahoru snad z nějakých posledních míst.
Nesledoval jsem jeho vyjádření, ale jestli se mu něco nelíbí na PirSTANu, no to je asi normální. To se stávalo i v sektě ANO, že se občas někomu neco nelíbilo jak to dělá druhej nebo tak, ale tam se to moc nenosí

Neboj, oni se dohodnou i bez Babiše.
Wiki:
- Shav0
- Člen klubu
Když se vrátím k té klima konferenci. Osobně jsem rád, že tam zástupce ČR vystoupil proti. A to si o AB myslím svoje.
Nejsem žádnej líbač sedmikrásek, ale nemám problém s obnovováním lesů, přírody, vypouštěním méně sajrajtů kamkoliv.
Ale nelíbí se mi tenhle přístup kdy si najednou zástupci hlavní síly evropy řeknou, že dupnem na brzdu a odteď pojedeme zeleně. To logicky nemůže fungovat a i tak je to jen maska. Všichni vědí co tvoří hlavní znečištění planety, ale z politických a osobních prospěchů od toho dají ruce pryč a bude se šlapat po zbytečnostech co toho moc neovlivní a akorát to odserou lidi.
Takže v tomto případě jsem rád že AB se k tomu postavil takto (a je mi jedno jestli sbírá body) a z druhé strany bych nekopal zase do Fialy že by na to neměl koule. To je věta jen aby si zase někdo kopl, protože ví že se to v zásadě nedozvíme
Nejsem žádnej líbač sedmikrásek, ale nemám problém s obnovováním lesů, přírody, vypouštěním méně sajrajtů kamkoliv.
Ale nelíbí se mi tenhle přístup kdy si najednou zástupci hlavní síly evropy řeknou, že dupnem na brzdu a odteď pojedeme zeleně. To logicky nemůže fungovat a i tak je to jen maska. Všichni vědí co tvoří hlavní znečištění planety, ale z politických a osobních prospěchů od toho dají ruce pryč a bude se šlapat po zbytečnostech co toho moc neovlivní a akorát to odserou lidi.
Takže v tomto případě jsem rád že AB se k tomu postavil takto (a je mi jedno jestli sbírá body) a z druhé strany bych nekopal zase do Fialy že by na to neměl koule. To je věta jen aby si zase někdo kopl, protože ví že se to v zásadě nedozvíme