Světla pro denní svícení info na 1. strane
- sidik
- Nováček
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Čau já ty světla nemám ,to co tam vidíš jsou přídavné dálkové. Já ty denní světla dávat nebudu ,protože xenony co tam mám vydrží X více než standartní žárovka a pokud se ten xenon vypálí ,tak můžu koupit novej za 500kčsidik píše:Wolf2: Ty je máš taky? Koukám, že más Focuse před faceliftem, kam si je namontoval? Nebo to jsou to ty dvě světla navíc, jak máš na tvém avataru? Nejsou namontovány moc blízko sebe?

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
Takove svetla bych zhasinal baseballovou palkou. Kazdy den potkavam xxx prasat, co za bileho dne sviti dalkacema a je to fakt prijemnepelen píše:Protoze nam, co svitime ve dne potkavacimi, casto odchazeji zarovky, tak uvazuji a nasledujicim:
Pres den zapnu dalkove a soucasne je servomotory sklopim. V noci svetla zase zvednu a prepnu na potkavaci. Dalkova vlakna mi jeste nikdy neodesla.

Dalkove ti neodejdou, protoze s nema nesvitis, az budes, tak odejdou

- sidik
- Nováček
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Psal jsem, ze dalkova svetla sklopim, mam funkci serva, takze budou svitit jeste nize, nez potkavaci.Ahmed píše:Takove svetla bych zhasinal baseballovou palkou. Kazdy den potkavam xxx prasat, co za bileho dne sviti dalkacema a je to fakt prijemnepelen píše:Protoze nam, co svitime ve dne potkavacimi, casto odchazeji zarovky, tak uvazuji a nasledujicim:
Pres den zapnu dalkove a soucasne je servomotory sklopim. V noci svetla zase zvednu a prepnu na potkavaci. Dalkova vlakna mi jeste nikdy neodesla.
- carlos
- Junior
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
nejcasteji to je vysada koliku na siln. motorkach. Zrejme se domnivaji, ze kdyz to valeji po stredova care a jeste te oslneji, tak ze jsou v bezpeciAhmed píše:Takove svetla bych zhasinal baseballovou palkou. Kazdy den potkavam xxx prasat, co za bileho dne sviti dalkacema a je to fakt prijemnepelen píše:Protoze nam, co svitime ve dne potkavacimi, casto odchazeji zarovky, tak uvazuji a nasledujicim:

Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš nějaký divný podložky??silverwolf píše:Taky by mě zajímalo, kam bych je mohl dát, někdo tady tvrdil, že to jde bez vrtání do nárazníku. Tak kam a jak?

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ano přesně tam jsem to myslel do plastu vedle mlhovek a to vrtání jsem myslel jako ,že nebudeš muset vrtat do nárazníkusilverwolf píše:No právě, moc možností nenía bez díry se to neobejde. Jinak podložky sou ňáký divný, ale auto je to dobrý

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No třeba proto, že po pár příspěvcích a údajích co se tady dozvěděl o tom začal na vážno přemýšlet 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: