no bolo super ako na kazdom DM koncerte !!

zacalo to tak, ze sme sa stretli s chmelkom a jeho brachom a kamosom v poluse. kamos to takticky nezvladol, obgrcal smetne kose v poluse, tiez aj dlazbu pri vonkajsej fontanke... nevedeli sme ho prebrat, tak ho sli odniest do chatky na zlatych. takze mal privatny "koncert" na chatke...

my sme sa potom pretlacili do davu pod podiom a asi o 5 minut zacal koncert. tesnotka...

zacali pesnicky z noveho albumu a postupne sa striedali so starymi a zaver patril takmer vyhradne starym klasikam. zvuk bol dobry, gahan aj martin veseli, uzivali si. divaci tiez, az na jedneho polskeho "fanusika" ktory bol kusok za nami a pri pomalych pesnickach vykrikoval "kurwa hraj" a podobne... tak sa nam trochu noziky otvarali vo vreckach, ale nechceli sme si predstavit tu bitku, tak sme to nejako pretrpeli... niektori poliaci su proste sedlac s ktorymi mam same zle skusenosti...

ale inac bolo super, vrieskali sme, skakali, tak ako ma byt !

potom asi v polke koncertu zacalo mierne prsat, ku koncu uz lialo, nemal som na sebe sucheho kuska... ale neva, nejako nam to nevadilo hehe. potom sme planovali aj oficialnu afterparty na ktoru sme mali kupene listky, ale vysrali sme sa na to, teda aspon ja... docvachtal som sa nejako domov a uzil si horucu sprchu. toz tak, bolo proste super !!
tu je lepsi pokec :
http://www.depechemode.sk/magazin/clano ... -audience/
mehturt : kusfurt !!