miki1979 píše:Mě krize ukousla z výplaty asi kolem 10000 kč. Ale nějak to musím vydržet
. Snyd bude líp
![]()
.
Nerad se do toho zapojuji, ale 10 000 Kc je celkem dost.miki1979 píše:Mě krize ukousla z výplaty asi kolem 10000 kč. Ale nějak to musím vydržet
. Snyd bude líp
![]()
.
jsem na tom nastesti podobne, tuk tukDany píše:Mě krize nijak nezasáhla, ba naopak.
Poprvé v životě taky nenadávám na zdravotnictví.
HORST píše:Nerad se do toho zapojuji, ale 10 000 Kc je celkem dost.miki1979 píše:Mě krize ukousla z výplaty asi kolem 10000 kč. Ale nějak to musím vydržet
. Snyd bude líp
![]()
.
Jen me tak napadlo, ze v tom pripade jsi musel brat mesicne aspon 100 000 Kc, ne?
V českém HP jsem znal dost lidiček, ale za posledního půl roku jich dost bylo odejito. Tvrdili, že například kvůli tomu, že se moc přesouvá do slovenského HPvcedula píše:priamo HP
teda ten usmievacik mi uz nepasuje![]()
Nebodaj aj ty robis v HP ci pre HP ?
Je treba si umet otevrit hubu.A to doslova.tomason píše:ted sem tak na tom přemýšlel dostat se někam pod dvacet tak snad prodam auto platim hypo ,půjčku jako každý no bych vyměnil FII za FI ,když se zpětně podívám byl sem královsky placenej i když si troufnu říci ,že zaměstanavatel byl se mnou spokojen vždy sem měl největší výkony a dělal ty nejtěžší zakázky a když to padlo tak sem zjistil ,že kolegové kteří byli ve firmě kratší dobu než já a dokonce sem je zaškoloval na stroji dostali víc než já
mne to nehovorstrasa píše:PS: kupujte si sakra nový auta!!dodáváme i do Kolína nad Rýnem..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti