Kolik vám ukousla krize z vaší mzdy???
- miki1979
- Pokročilý

Re: Kolik vám ukousla krize z vaší mzdy???
Mě krize ukousla z výplaty asi kolem 10000 kč
. Ale nějak to musím vydržet
. Snyd bude líp
.
- bluetoooth
- Junior

Niekedy som pracoval pre HP na 1st line - teraz chvalabohu nie - venujem sa niecomu zaujimavejsiemu a hlavne nemusim riesit nocne
.
Vela zdaru
Vela zdaru
- tomason
- Test driver

mě též ,ale alespoň mam nadprůměrný plat ,že je kam jít směrem dolu jinak bycj byl v řiti musim říct ,že máme momentálně práce jak nasrá.. vorvanej sem jak Bulhar
miki1979 píše:Mě krize ukousla z výplaty asi kolem 10000 kč. Ale nějak to musím vydržet
. Snyd bude líp
![]()
.
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- HORST
- Test driver

Nerad se do toho zapojuji, ale 10 000 Kc je celkem dost.miki1979 píše:Mě krize ukousla z výplaty asi kolem 10000 kč. Ale nějak to musím vydržet
. Snyd bude líp
![]()
.
Jen me tak napadlo, ze v tom pripade jsi musel brat mesicne aspon 100 000 Kc, ne?
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
jsem na tom nastesti podobne, tuk tukDany píše:Mě krize nijak nezasáhla, ba naopak.
Poprvé v životě taky nenadávám na zdravotnictví.
- tomason
- Test driver

to asi ani nemusí tak je rozdíl mět 40 a přesčasy a pak 30 nižší základ a žádné přesčasy to je 10litrů jestli dobře počítám, pořád se dá vižít než mět 20 a pak 10
HORST píše:Nerad se do toho zapojuji, ale 10 000 Kc je celkem dost.miki1979 píše:Mě krize ukousla z výplaty asi kolem 10000 kč. Ale nějak to musím vydržet
. Snyd bude líp
![]()
.
Jen me tak napadlo, ze v tom pripade jsi musel brat mesicne aspon 100 000 Kc, ne?
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- miki1979
- Pokročilý

Bral jsem kolem 25 a teď kolem 15 lit. A le to bylo i z přesčasama a těch jsem měl docela dost. 
- tomason
- Test driver

ted sem tak na tom přemýšlel dostat se někam pod dvacet tak snad prodam auto platim hypo ,půjčku jako každý no bych vyměnil FII za FI ,když se zpětně podívám byl sem královsky placenej i když si troufnu říci ,že zaměstanavatel byl se mnou spokojen vždy sem měl největší výkony a dělal ty nejtěžší zakázky a když to padlo tak sem zjistil ,že kolegové kteří byli ve firmě kratší dobu než já a dokonce sem je zaškoloval na stroji dostali víc než já 
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- SilverGhost
- Junior

V českém HP jsem znal dost lidiček, ale za posledního půl roku jich dost bylo odejito. Tvrdili, že například kvůli tomu, že se moc přesouvá do slovenského HPvcedula píše:priamo HP
teda ten usmievacik mi uz nepasuje![]()
Nebodaj aj ty robis v HP ci pre HP ?
Já to říkám pořád, v americe kolikrát sedí na zadku nějaký kingoftheworld, ten prostě mrkne do excelu, v kolonce mu svítí blbý číslo, tak škrtne někde na palmách sto lidí a hotovo. Vůbec nemá představu o realitě práce ... Pomocí funkce v excelu se dá podnik řídit velmi zdůvodnitelným způsobem
- AberF
- Junior

tak me se nastesti krize vyhla, jelikoz ve pharmacii sou penize porad a na zdravi nikdo nesetri tak sou ted super premie
kez by to takhle vydrzelo

jeabude Seat Toledo III 1,6 Silver
bylonebylo jedno super auto - FF 1.8 16 ´99 Silver
bylonebylo jedno super auto - FF 1.8 16 ´99 Silver
- miki1979
- Pokročilý

Máš prostě štěsti v práci. Ale doufám že jse to vrati do starých kolejí
-
hasis
- Nováček

Je treba si umet otevrit hubu.A to doslova.tomason píše:ted sem tak na tom přemýšlel dostat se někam pod dvacet tak snad prodam auto platim hypo ,půjčku jako každý no bych vyměnil FII za FI ,když se zpětně podívám byl sem královsky placenej i když si troufnu říci ,že zaměstanavatel byl se mnou spokojen vždy sem měl největší výkony a dělal ty nejtěžší zakázky a když to padlo tak sem zjistil ,že kolegové kteří byli ve firmě kratší dobu než já a dokonce sem je zaškoloval na stroji dostali víc než já
- strasa
- Nováček

od února jsme pátky doma. polovina je neplacený volno (10% platu dolů), polovina nařízená dovolená. přesčasy nemají být a pokud jsou, tak v podstatě neplacený (převádí se do ročního salda, ze kterýho se pak bude čerpat náhradní volno apod.). platy se ale plošně zvedaly na začátku roku (o 6%). prémie, příplatky, diety zůstaly
škrtají se veškeré provozní výdaje (školení, obnova HW a vybavení), investice, ....
od podzima zastavený přijímání nových lidí a ti, co odchází (důchod, mateřská, ...), nejsou nahrazováni. pokud se to nezlepší, tak asi přijdou časem i výpovědi..
PS: kupujte si sakra nový auta!!
dodáváme i do Kolína nad Rýnem..
škrtají se veškeré provozní výdaje (školení, obnova HW a vybavení), investice, ....
od podzima zastavený přijímání nových lidí a ti, co odchází (důchod, mateřská, ...), nejsou nahrazováni. pokud se to nezlepší, tak asi přijdou časem i výpovědi..
PS: kupujte si sakra nový auta!!
ŠKODA OCTAVIA III kombi, 1,4 TSI 110 kw Style Plus, 07/2018
HONDA CIVIC Urban Titanium, 1,4 i-VTEC 73 kw Comfort, 11/2011
byl:
FORD FOCUS II kombi Deep Navy, 1,6 TDCi 66kw Ambiente , 09/2005, Galerie
RENAULT 19 HB, 1,4 benzín, 1991
HONDA CIVIC Urban Titanium, 1,4 i-VTEC 73 kw Comfort, 11/2011
byl:
FORD FOCUS II kombi Deep Navy, 1,6 TDCi 66kw Ambiente , 09/2005, Galerie
RENAULT 19 HB, 1,4 benzín, 1991
- killerhammer
- Test driver

mne to nehovorstrasa píše:PS: kupujte si sakra nový auta!!dodáváme i do Kolína nad Rýnem..
- Palec4
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
No chlapci roztriasli sa mi kolena...
Myslel som ze to bude fayn asi eee.
Nasho veduceho na udrzbe odvelili uplne niekam inam a ostali sme tam chlapi sami za seba tak som kua zvedavy kto z koho..Sme ako externa firma...
Myslel som ze to bude fayn asi eee.
Nasho veduceho na udrzbe odvelili uplne niekam inam a ostali sme tam chlapi sami za seba tak som kua zvedavy kto z koho..Sme ako externa firma...