Prezident SR

Moderátor:Quickie
Odpovědět

víťazom podľa mňa bude

Martináková
0
Žádná hlasování
Radičová
16
55%
Gašparovič
11
38%
Mikloško
0
Žádná hlasování
niekto iný
2
7%

Celkem hlasů: 29

killerhammer
Test driver
Test driver

Re: Prezident SR

Příspěvek od killerhammer » 06.04.2009 09:56

chlapi ja neviem co vy stale riesite slovensko
na slovensku pravica vyhrala len raz v 1998, aj tomu predchadzala neskutocna mobilizacia medii a zaroven meciar sa totalne pred ludmi odpisal :wink:
kedze v tom case nebol iny meciar, meciarovci neprisli volit a teda vyhrala ina politika :idea:
v 2002 uz SDKU-DS ledva ledva zostavila vladu (potrebovala na to 5 stran), uz bol jasny nastup noveho meciara teda fica, navyse HZDS znovu ziskavalo stratenu doveru :mrgreen:

ja o slovensku uz nemam ziadne iluzie :cry:

osobne si myslim, ze 70% slovakov potrebuje vodcu :!:
tito ludia si proste zivot bez vodcu nevedia predstavit :!:
akonahle v politike zacne demokracia, teda vymena nazorov, konstruktivna diskusia, ked na prvy pohlad nevedno kto ma pravdu, tato sa diskutuje, tito ludia su vtedy znechuteny :idea: :wink:
oni maju radi, ked niekto pride, buchne do stola a spravi rozhodnutie: takto to bude. oni si myslia, ze tak je to spravne :idea: :mrgreen:

je to otazka skorej na psychologa, preco slovaci su radi ked su riadeni.
urcite socializmus v tom zohral vyznamnu ulohu kedy rozhodnutia prijimala strana
aj ked je to krute ale musim povedat, ze velka cast starsich ludi je zvyknuta nerobit rozhodnutia o svojom zivote 8O
zaroven aj nasa hostoria dokumentuje, ze slovaci casto byvali utlacani, riadeni jednotlivcami a sa nevzopreli :idea:
proste zivot pod utlakom je nasa narodna vlastnost 8O
potrebujeme vodcu :mrgreen:
Ford Explorer 3.0 PHEV, Platinum 2024, 336kW, Silver Obrázek
bolo: Ford Mondeo Wagon MK4 2.5T BusinessX 2009, 162kW, Hypnotic Silver Obrázek

madbugie
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od madbugie » 06.04.2009 10:50

chlapci vy tu stale riesite nejakych demokratov, komunistov, narodniarov, madaronov a pod.

mne je uprdele kto tam bude, kludne aj hraskovofialovi, pokial sa o nas budu starat tak ako sa ma, ale zatial ani jedna vlada (pre modroslepych myslim aj tu dzurindovu) sa o nas nestarala, len o svoje zaujmy...

samozrejme treba riesit aj svoje politikarcenie a "biznis" ale v prvom rade sa treba starat o obcanov a ich potreby a vseobecne prospesne potreby statu naco boli zvoleni...

proste nieco ako je na zapade, kde je prevazne jedno ci vyhrali demokrati, republikáni a iný áni proste riesia skoly, sdravotnictvo, infrastrukturu atd... proste nejaka vyzia niecoho je nalinkovana a je jedno kto sa dostane k zezlu, jednoducho len obmenia ludi ci dodavatelske firmy co je logicke ale ida sa dalej... tuna stale cuvame, setrime, rusime, skrtame, kradneme, rozpredavame, atd...

a nehovorte mi ze statne vlastnictvo je nahovno... pozrime sa na take slovinsko kde je priemerna mzda okolo 3000 € a dochodky 4000€ a vsetko su statne akciovky... sa len z takych debilov ako mi mozu len smiat... najprv sme predali fabriky a potom sme predali vsetky banky ktore tie fabriky a vlastne skrz uvery aj nas "defakto" vlastnia...

howgh...
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta :-) + 100 fordích koníkov
Obrázek
Obrázek

vcedula
.
.

Příspěvek od vcedula » 06.04.2009 11:06

dovolim si len napisat: skus sa zamysliet, ktora vlada spravila pre nas a pre Slovensko najviac ? Podla toho si ja vyberam. Ked nevies najst presne toho, kto bude robit len to co ty ocakavas, musis si vybrat toho, ktori je tomu najblizsie.

Statne vlastnictvo je cool, ked mas v riadiacich organoch zodpovednych ludi. Robil som v 2 statnych podnikoch a poviem ti, ze tam sa rozkradalo tak, ako sa mi dovtedy ani nesnivalo. Jeden z nich sa uz predal (VUB) a zmena v organizacii bola teda riadna a aj vysledky su teraz o niecom inom. Druha sa doteraz nepredala a ideme ju znova podporovat nejakymi statnymi dotaciami, pricom sa tam rozkrada naskutocne !!! Ale s tym nedokaze nikto nic spravit, pretoze vedenie je napojene na politicke spicky. Na tychto 2 prikladoch jasne vidis, ze na slovensku je statne vlastnictvo totalna blbost. Privatizaciu v sucasnosti vidim ako odpolitizovanie podniku. Z poslednych privatizacii sa zo vsetkych podnikov stali prosperujuce podniky, z ktorych ma aj stat prijem do pokladne. Som zvedavi, co sa stane s Transpetrolom, ktory bol "zostatneny" z penazi odlozenych na dochodky. Tam uvidis, ako je to na slovensku so statnymi podnikmi....
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body

spigot
Test driver
Test driver

Příspěvek od spigot » 06.04.2009 11:10

Suhlasim. Kolega sa priznal ze nebol volit pretoze je IR je prenho sedlana a IG volit nebude. Podla mna nech je radsej ticho a ani nech to nehovori, lebo je to hamba neist volit. A potom sa bude stazovat ze tu je zle. Ked ma aku taku moznost nieco zmenit tak ju nevyuzije lebo nie je podla jeho gusta. Ale aspon ze je IR tomu co by som chcel najblizsie ako pise Vlado.
Je: Skoda ST: Fabia 1,4 16V white devil
Bol: Ford Focus II Sedan, r.v. 2005, 1,6 74kW | Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek

madbugie
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od madbugie » 06.04.2009 13:30

vcedula sak pravdu vravis... ako obvykle...

len sa mi zda ze Plynarne, Elektrarne, Vodarne, Telekomunikacie nikdy extra v stratach neboli, a ked tak umelo... no a teraz ten zisk pekne posielame za hranice...

ono je to asi vlastne jedno,... lebo ked to nejde do zahranicnych firiem, tak to ide na "svajciarske" konta tuzemskych privatizerov, cize zase za hranice... :cry:

ja si proste nechcem vyberat medzi ciernou a bielou, medzi dobrom a zlom, medzi slusným a neslusným,... (lebo ako to na slovensku byva to cierne nieje take cierne a to biele nie je take biele ako by sa mohlo zdať...)

ja si chcem vyberat medzi dobrým a lepsím... (ale to by som sa asi musel prestahovat na Mesiac)

proste mi nejde to slovinsko z hlavy, akoto ze tam to ide, ako to ze vacsina velkych, energetickych a strategickych podnikov byva aj na zapade vacsinou z casti aj v rukach statu a funguje to... a tu sa vsetko za par rokov tak zprasilo...
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta :-) + 100 fordích koníkov
Obrázek
Obrázek

mehturt
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mehturt » 06.04.2009 13:35

bohuzial na zapade funguje vela veci, ktore u nas nefunguju a tak skoro ani nebudu.. :cry:
2013 Focus kombi
bolo: 2007 Focus kombi 1.6 Ti-VCT Ghia-X
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „.. aneb co nelze nikam zařadit“