akoze nestalo to par korun a moja poistka havariu na okruhu nehradi

howgh
to asi nikohokillerhammer píše:moja poistka havariu na okruhu nehradi
Bohuzial nemam Skyline, nick si nechavam lebo ma pod nim poznaju z inych serverov, ale asi ho radsej zmenim, aby nemiatol. Mam obycajny Focus I. 1.6 5-dv., bez tuningu na 15" hlinikoch, len sa mi nejak nedari nastavit podpis a avatar...misoo píše:ak sa tvoj dopravny prostriedok zhoduje s tvojim nickom a previezol by si ma na sedadle spolujazdca, pridem si rad dodrbat gumy !!SkylineGT-R píše:Ahoj,
hned by som sa k vam pridal, len auta mi je trochu luto. Mam uplne nove Bridgstony. Ale okruh je droga, vcera som bol jazdit v Sosnovej na Autocar day a super zazitok. Dovtedy sa este ucite ozvem aky sa rozhodnem ist.
Podla mna je v dazdi na okruhu zabava, zvlast s motorom 1.6, ktory mam javcedula píše:TJ, vyborne video, chcelo by to este nieco viac, ale aj toto je super
no a pozeral som nejaku dlhodobu predpoved (aj ked 10 dni je este dost vela), ale predpoveda sa dazd, burky, 27 stupnov...dufam, ze sa meteorologovia myliaja nechcem dazd
![]()
![]()
neeeee
Jak na forumSkylineGT-R píše:len sa mi nejak nedari nastavit podpis a avatar...
toto si treba napisat na listok a mat so sebou v aute !!!risomas píše:Add 5000E vagy a kulcsot a kocsiba.
kartou sa da platit v madarsku 100% aj debetnou (visa electron) len aby tam mali terminalTripleJay píše:oki, nieco k veci a prakticke? AKo peniaze? Berete eura, forinty, da sa platit kartou (pre mna asi ideal), ak sa neda, kolko si berete?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti