Někdy se s Tebou svezu, to je přesně moje...kasi píše:mě je to vcelku jedno trance,dance,RnB,občas rock,punk,český mohu také
Tiesto,Paul Van Dyk,Armin van Buuren,Carl Cox,Linkin Park,Mika,Airfare,Divokej Bill,atd

Někdy se s Tebou svezu, to je přesně moje...kasi píše:mě je to vcelku jedno trance,dance,RnB,občas rock,punk,český mohu také
Tiesto,Paul Van Dyk,Armin van Buuren,Carl Cox,Linkin Park,Mika,Airfare,Divokej Bill,atd
Lavór... To mi něco říká... Jóóó, brácha to poslouchá...Ponik píše:P.S.: Ten, kdo zná alespoň jednoho interpreta, dostane malé bezvýznamné plus
Jj, nejvíc se mi teď líbí z nový desky song Rozčarovaní. Jinak ozvi se, až budete někde hrát, nejlíp v Praze nebo v okolíKota píše:Fokal píše:Poslechnu si všechno, od pecek 90. let až po rock a punk. Nejčastěji Totáče (Kóťa jistě dobře zná), Tři Sestry, Horkýže, Iron Maiden a tak podobně. Ráno v autě ranní show Evropy 2
Tak tak,s totáčema se znám...Maj to dobře nalajnovaný.Jde jim to...Nedávno jsme hráli v Děčíně s kapelou JZD a to se mi taky líbilo
zirafak píše:Trance....hlavne Holandsky/Tiesto,Armin Van Buuren.../
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti