pelen píše:Myslim, zes na to prisel.
Ja bych se zameril na tesnost chladici soustavy. Pri zahrati kapaliny temer k bodu varu vznika v chaldici soustave pretlak, ve kterem se projevi i mala netesnost. Kdyz jsi pretlak uvolnil, nemelo jiz co tou netesnosti utect k prednimu oknu. Netesnost bude nekde u vymeniku topeni.

OK, zamerim se na to, a hnedka pak na toto
http://ph.answers.yahoo.com/question/in ... 706AAbAVB7
ctete best answer: ... and if you have rubber floor mats this will cause it also,,they draw moisture really bad...
tak co, vypada to moje oblozeni jako "rubber floor mats"? Dle meho usudku 100%. Takze mam mozna takove stesti, ze mam rovnou 2 veci naprd... A urcite sem si i vsiml, ze ten muj led je takovej divnej - s porovnanim s tim kterej seskrabuju z vnejsich oken... Nevim jak to popsat, ale je takovej "mazlavej" ale sladkej ne.
Nechtel bych ale s tou cernou veci cekat na jaro. To by me mohli treba pristi zimu opet krisit. Kurna jak tu vec dostat ted ze dveri a podlahy... bez garaze a horkovzdusne pistole - tu sezenu, ale bude misto vyhrate garaze stacit 0,75 litra JAMESONA

?
Este me teda napadla jedna vec. Zajet s karou do teple, hodne teple garaze (proste tak jak si zatopim kdyz jedu +- 20°C) a potom jen vyjet a prasknout to na mraz. Pokud se udela namraza, jede v tom i ten cernej hnus. Je fakt ze by auto bylo teple aj zvenku, ale snad by muj dalsi pokus mohl o5 napovedet, teda opet v tom hraje roli garaz kterou nemam...
Ohledne okruhu, jaka bude nejmene bolestna cesta? Zajet do Forda, nechat si overit tesnost chl. okruhu (pocitam ze tam natlacej nejakou tu atmosferu, chvili nechaji a pak premeri tlak). Pokud to ale bude velka €-pálka, tak co, mohl bych rovnou nekam nalit nejakou chytrou kapalinu co zatmeli mikrotrhlinky v soustave, nemohl bych tim neco po....? Pokud by se to muselo lit do prohrate kapaliny do nadrzky, tak bych mel asi problem - musel bych zakryt chladic a trochu to protahnout, s chlazenim tu posledni dobou problem nemame

Diky za nazory.
p.s. kua dneska mi tu zazvonila šťára ze prej neplatim kabelofku

no neplatim, bo neplatim ani najem, toz proc sa otravovat s TV. To budou musit (doufam) ti, kteri za me plati i bejvak...