Zákonnou povinnost splní pneumatiky s M+S na bočnici (případně symbol vločky, ale M+S je bez debat).ZaQik píše: 07.05.2021 08:27znamena to, ze temi druhymi (napr. Conti AllSeasonContact) nesplnuji v zime zakonnou povinnost?
Že zimní kloužou na mokru - když se koukneš na testy pneumatik, na mokré silnici bývají lepší letní.
Jo taky sem z toho nemel dobry pocit, ale jako bez problemu
Tohle sem vysvětloval tátovi, po 2 letech to kupodivu asi i pochopilněkteří "bojovníci" za dvě sady jsou úsměvní a pak si koupí ty nejlevnější letní i zimní gumy a jezdí na nich 10 let než je sjedou ..takových potkávám příkopech u zatáčky hodně vždy když jen trochu naprší
Já kupuju nejlevnější gumy, ale žádnou čínu, na focusu jsem měl Debica Frigo (= koncern Goodyear) a ta pneu byla až na nápis na boku stejná jako Ultragrip 5. Ale taky jsem je včas vyměnil, asi po 5 letech (vzorek 5-6mm pořád měly) za nové Kormorany (= koncern Michelin). Na mazdě mám Nexen (jako dává škodovka nebo kia/hyundai v továrně), taky nestály moc.blackbox80 píše: 11.05.2021 19:47 někteří "bojovníci" za dvě sady jsou úsměvní a pak si koupí ty nejlevnější letní i zimní gumy a jezdí na nich 10 let než je sjedou ..takových potkávám příkopech u zatáčky hodně vždy když jen trochu naprší![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti