ty voe, to mas take tiche? bo moj taky tichy urcite nie je

to ja znam... me zase delaji problemy ty zimni starty a je sice pravda ze je trochu slyset ale jak pustim radio tak pohodaHampy píše:Jé lidi sorry já si spletl video - tady je to správný... to jsem teď natočil u garáže...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j8NfQwyuUNQ[/youtube]
Mám čerstvě měněn dvouhmoťák a zadní silentbloky motoru... Samozřejmě zvuk motoru kde je ko dvouhmota a motor sedí kov na kov je někde jinde...solfan píše:hampy:
hmm dik...ale tak ja mam taky zvuk od kupy, co uz je cca 50 000 kmHampy píše:Mám čerstvě měněn dvouhmoťák a zadní silentbloky motoru... Samozřejmě zvuk motoru kde je ko dvouhmota a motor sedí kov na kov je někde jinde...solfan píše:hampy:
Tak na jaky tema se mame dohadovat kdyz majitele Ochcavek f tedeicku mezi nas nechodiQuickie píše:ked som pisal do tejto temy svoj prispevok hned ako prvý, presne som vedel aky flame sa tu zase rozbehne.
ze vás to baví stále kvoli tomu istému sa natahovat...
Já bych spíš řekl že na FFI v naftě je to zbytečně moc a na FFII ještě málo.pbjun píše: A vsem s naftakama, tady se fakt vybira auto za 150tis a za ty penize bude rad kdyz sezene slusneho benzina a na naftu bych za tyhle prachy vubec nemyslel protoze za to koupi fofo1 s cca 200tis a fofo 2 s cca 300tis km...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: jenikHK a 5 hostů