Zapoměn: ty budešbofi píše:To romosch :
Já tam pojedu dělat jenom toto

a já

A až potom bude

Ne to není ten co mám doma,ten by se mi do garáže nevešel.pelen píše:Ale toho Broucka nemas doma, ze? Tam u toho domaciho asi nemas tu zidlicku.
P.S.: Fachman se pozna take podle toho, ze ma vrely vztah ke svemu naradi nebo stroji - ma je napriklad hezky pojmenovane.
ihrdlick píše:Jak takkoukám, tak tohle téma není vůbec špatné
Jo, kdyby jste nevěděli co je ZZ, tak zdvihací zařízení. Mám v kompetenci zdvihadla a pojízdná zdvihadla nad 5000kg, mostové a silniční výložníkové jeřáby nad 5000kg a pohyblivé pracovní plošiny s výškou zdvihu nad 3m. Samozřejně i školení obsluh těchto vyhrazených zdvihacích zařízení.
Alespon poznas pocit pohodli FoFika.PAJA píše:ihrdlick píše:Jak takkoukám, tak tohle téma není vůbec špatné
Jo, kdyby jste nevěděli co je ZZ, tak zdvihací zařízení. Mám v kompetenci zdvihadla a pojízdná zdvihadla nad 5000kg, mostové a silniční výložníkové jeřáby nad 5000kg a pohyblivé pracovní plošiny s výškou zdvihu nad 3m. Samozřejně i školení obsluh těchto vyhrazených zdvihacích zařízení.
Já jsem řidič z povolání, takže vlastně všechna nákladní auta a teďka si budu dodělávat i na návěsy, protože jdu jinam jako řidič obsluha plošin.
herizn píše:to romosch:.....hlásím se "do clubu"..u mě je to ale malá všestranost...co si vytočím,to si taky většinou ještě ofrézuji a případně obrousím a to buď na plocho a nebo na kulato-a náhradní díl pro odbor udržby je hotov
( ....prima práce co mne baví,škoda,že jen pak slyším od šéfika kolik jsem firmě ušetřil euro,kdyby se ten díl objednal v německu a není slyšet kdy a kolik mi přidá
).....takže moje "rodina" od 7 do 15 je každý den soustruh,frézka,bruska
My u našeho dědy občas děláme pořádnou zabijačku (docela maso pro někoho, kdo to vidí poprvý v životě), ale chovatel to by mě asi moc nebaviloRadek 1.8 16V píše:Ještě to chce nějakýho rolníka a hlavně chovatele ( teď nemyslím Manželku s rybičkama ) aby bylo v komunitě co jíst !!!![]()
Jo a kdyby to někoho napadlo, tak nemyslim pořád jenom na jídlo!!!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti