Zdravím, tak kdyby mohl tak bych se taky stavil.
Na srazu v Bílovci jsem chyběl tak bych to měl napravit.
Jinak triko taky nemám, já myslím že se poznáme
i když ty trička mít nebudeme
Ford Focus kombi ´99, 1,8 16 V Zetec, tmavě modrá metalíza Galery
Tak s tím problém nenám. A Horst asi taky ne. Řekl bych, že Horst je největší focusák a já zase asi nejmenší. Takže zde je počátek Horstovy ustálené fráze: Ježišmaria vždyť my jsme každý úplně jiní!!!
Tak se nam to pekne rozrusta, doufam, ze to nedopadne jako v Bilovci, kde bylo nahlaseno asi 17 aut a pak dorazilo horko tezko 13!!!
Pokud by byla hospudka mala, vybourame terasku, venku je dost mista!!!
byl Ford Focus-sedan, 1,6 - Ghia, 11/1999
je FoFu (Ford Fusion) cervena colorado 11/2008, 1,4 benzin
Horste, to vždycky ale tak dopadá. Já vždycky počítám tak o 5 míň. K mému údivu ale přijeli do Bílovce dva čerstvě registrovaní, kteří svou účast dopředu nenahlásili
to Dany : me je to jasne ze asi u vsech to nevyjde, ale je na to dost casu, aby si to kazdy usporadal tak, aby to vyslo.
Nicmene pocitat se vsemi je asi dost odvazne!!
Myslím, že kombinace Horst-Staroch už by mohla někoho přilákat. Předpokládám, že se budou chtít podívat na dva maskoty, co se furt hádají, resp. jeden se o to snaží , jeden nedošáhne na pedály a druhý se skoro nevejde do auta.
To co pise Pelen, tak ma asi podlozeno fakty!!!!
Kdezto to co pise miki1979 je pouha spekulace, ale omlouva jej "novackovska dan", protoze pokud by tu byl dele, tak jiste bude vedet, ze FoFo je auto i pro nadmerne "povedene" - tedy me!!!!