Denso Mapy - aktualizace str. 1 a 78
- Mára
- Junior
Re: Denso Mapy
Stáhni si mapy + update z linků na předchozí stránce a bude ti to fungovat v pohodě a v češtině-je to odskoušeno 

-
- Nováček
Ahoj, zdravím všechny forďáky a příznivce DENSA zvlášť,nejsem zde sice úplným nováčkem,ale zatím jsem spíše pročítal a snažil se najít cestu, než se budu (třeba blbě) ptát. Můj stav je následující nadšeně jsem stáhl mapy 2009_2010 Jaguar 7550sk z počeštělým hlasem od SAMULO - tímto díky, bez problémů vypálil (DVR-R jednovrstvé) fungovali napoprvé, následně jsem vyzkoušel ty samé mapy v EN, rovněž OK. Pouze(a tady mé nadšení bohužel končí) tyto mapy jsou East Europe - bez IT, kterou bych zrovna potřeboval. Verze WEST Europe 7540 na dvojvrstvé DVD už jsem nerozchodil. Dotaz zní, jak vypadá (probíhá) update nějaký výpis o tom , že se děje nebo doběhl- nebo snad jen hlášení, že vložené DVD není mapové? díky
Ještě druhý dotaz je snad normální, že se kurzor(šipka nebo autíčko,chcete -li) dost često pohybuje mimo silnici? Jde o to, že např. v zatáčce, v křižovatce... jakoby pokračuje v původním směru- nezeznamená včas změnu a teprve po čase dost dlouhém na můj vkus(třeba ujetí několika km) si zpět najde silnici. Občas se i stává, že jede jakoby mimo souběžně se silnicí. Z menu jsem se pokoušel o kalibraci, nicméně navi se chová stejně, spoléhal jsem na update, nicméně tan se mi zatím zřejmě nepovedl. Má někdo posdobnou zkušennost nebo nějaký nápad- díky.
Ještě druhý dotaz je snad normální, že se kurzor(šipka nebo autíčko,chcete -li) dost često pohybuje mimo silnici? Jde o to, že např. v zatáčce, v křižovatce... jakoby pokračuje v původním směru- nezeznamená včas změnu a teprve po čase dost dlouhém na můj vkus(třeba ujetí několika km) si zpět najde silnici. Občas se i stává, že jede jakoby mimo souběžně se silnicí. Z menu jsem se pokoušel o kalibraci, nicméně navi se chová stejně, spoléhal jsem na update, nicméně tan se mi zatím zřejmě nepovedl. Má někdo posdobnou zkušennost nebo nějaký nápad- díky.
Focus C-Max 2004 2.0 TDCi 100kW Ghia
- koren
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, vyzkouším to ještě jednou. Páli jsem najednou origo ford a počeštěný pro jaguar. Jak update, tak mapy. Nakonec jsem použil update ford na system version 4.40 a mapy jaguarMára píše:Stáhni si mapy + update z linků na předchozí stránce a bude ti to fungovat v pohodě a v češtině-je to odskoušeno

Koren
Mondeo 2.0 TDCi 85 kW Titanium X
Mondeo 2.0 TDCi 85 kW Titanium X
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
vjezek:
U mě se update dělal tak,že si vložil dvd s updatem,obrazovka zčernala.Po x minutách opět naskočila...O žádné hlášce nevím.Pak jsem prohodil dvd za mapové a jelo to.
Nemáš na anvi ikonku satelitu?Pokud ano,tak Ti nefunguje anténa a přístroj naviguje pomocí gyroskopu,což není až tak přesné....
U mě se update dělal tak,že si vložil dvd s updatem,obrazovka zčernala.Po x minutách opět naskočila...O žádné hlášce nevím.Pak jsem prohodil dvd za mapové a jelo to.
Nemáš na anvi ikonku satelitu?Pokud ano,tak Ti nefunguje anténa a přístroj naviguje pomocí gyroskopu,což není až tak přesné....
-
- Nováček
Když jsem tu byl naposled, bylo tu 35 stran. Teď 72
Budu se ptát tedy jako úplný blbec - fungují někomu Denso mapy 2009-10 zu grunt ve Fordu? Mám odsud Denso 2008-09 a paráda!

- Mára
- Junior
2009-2010 mi fungujou v poho v četně češtiny
-
- Nováček
A je to verze pro Ford? A hlasová navigace taky OK (anglicky)?
- Mára
- Junior
Podle odkazu kde jsem je stáhnul to jsou mapy Jaguar 2009-2010.Ale ono je to úplně stejný,ne? Mám doma origo mapové DVD pro Ford,které bylo v autě,jenomže je tam jenom západní evropa a jak grafika,tak všechno další je naprosto totožný jako ty Jaguáří.A ty pro Jaguár navigujou v češtině.Sice to neni úplně dokonalé( chvíli ti ta ženská tyká,chvíli vyká),ale jinak fungujou v poho.
-
- Nováček
Díky za informace. A je to ten link z 1. stránky? Abych nestáhl zase něco špatně 

- Mára
- Junior
Stránka 71,linky jsem postnul já
- p-u-p-a-s
- Junior
Chlapi nemohl by mi někdo napsat přesný popis, jak vypalovat?
Stahl jsem si mapy ze 71. strany ale asi 15 skažených dvd-ček a furt píše že dvd není mapové.
Buď mám v prd*li mechaniku nebo jsem tak blebej
Dikec.
Stahl jsem si mapy ze 71. strany ale asi 15 skažených dvd-ček a furt píše že dvd není mapové.
Buď mám v prd*li mechaniku nebo jsem tak blebej

Dikec.
Ford Mondeo 2,2 Tdci 2008 Titanium S a Ford Focus 1,6 Tdci
-
- Nováček
Dobrý, tak až na tu zvláštní češtinu mi Jaguár 2009-10 funguje.
A jak jsem to vypálil? Vůbec jsem to neřešil, předepsané dvouvrstvé DVD+R DL Verbatim jsem vrazil do počítače, zapnul vypalování ISO obrazů, co je integrované ve Windows 7, a na první pokus vypálil. Včera i dnes to funguje, takže asi žádný problém
A jak jsem to vypálil? Vůbec jsem to neřešil, předepsané dvouvrstvé DVD+R DL Verbatim jsem vrazil do počítače, zapnul vypalování ISO obrazů, co je integrované ve Windows 7, a na první pokus vypálil. Včera i dnes to funguje, takže asi žádný problém

- Mára
- Junior
Já to pálil normálně na klasický jednovrstvý DVD,nemá to víc jak 4GB takže se to tam v poho vejde a pálil jsem to programem "ImgBurn",nejmenší rychlostí.
Taky hned první DVD fungovalo.
Odkud jsi pupas?
Taky hned první DVD fungovalo.
Odkud jsi pupas?
- p-u-p-a-s
- Junior
Jj díky moc hned to vyzkouším.
A jsem z Břeclavi.

A jsem z Břeclavi.

Ford Mondeo 2,2 Tdci 2008 Titanium S a Ford Focus 1,6 Tdci
- Mára
- Junior
Tak to nic,to za tebou nepřijedu ti pomoctp-u-p-a-s píše:Jj díky moc hned to vyzkouším.![]()
A jsem z Břeclavi.