Jinak Se nedivím teda Mira že jezdíš kolem 9L taky jsem teď jezdil za 8,7 a 9,4 jenže za tohle jezdit furt je nerealné

Edit:a za kolik jezdité ostatní?! a s jakým motorem myslim spotřebu LPG

Taky si myslím, že čekání na ohřátí je naprosto zbytečnéMilan86 píše:...Jen při studeném startu čekám na místě, než to přepnu na LPGA že čekám, zítra to změřim
Kámo to by ti měli zkontrolovat i když to je víc jak 1000km,za prvý to určitě předepisuje výrobce zařízení a po 1000km když je to nové tak to chvíly trvá než to všechno sedne,může se ti něco uvolnit a pomalu ucházetYeshterr píše:Jinak další "úžasná" zkušenost s Neptunem Harfa - minulý týden jsem v pondělí volal do Neptunu, s trochu provinilým pocitem, že jsem přetáhl těch jejich 1000km na první garančku. Po sdělení mé prosby, že bych se rád objednal na tuto prohlídku co nejdříve, se mě slečna z příjmu zakázek ptala, jak auto jezdí. Odvětil jsem že dobře a k mému údivu mi bylo sděleno "tak to ani nejezděte, to stačí až v těch 10tis. km"...Kurde, to je normální, že si někdo po sobě nezkontroluje takovýhle zařízení a dá to do provozu? kdybych si neomotal chráničkou hadičku přívodu k jednomu válci, tak jí mám už teď prodřenou o sponu benzínovýho vstřiku! Prostě a jasně, jestli někdy měli tyhle plynaři dobrý jméno v devadesátých letech, tak teď je tam banda lemplů, který z dobrýho jména už jen profitují a fušují a fušují. To, že ty jejich pokérovaný dva technici při instalaci čumí na dvd s hvězdnejma válkama, už ani nekomentuju. Takže pro ty, co vědí, co mi všechno zfušovali, jak to pak všechno uznali a opravili, tak tohle je jen ucelení mého názoru na tuto firmu. Za mě prostě NEEEEEEEEEEEE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je nějaké divné, vždy jsem myslel, že obecná záruka by měla být klasicky na dva roky + dále dle opotřebení dílů v závislosti na odjetých kilometrech nebo časuYeshterr píše:... Je tam záruka na dílo v trvání 3měsíce, která se prodlužuje na 2 roky nebo 60tis. km při dodržení rozmezí kontrol, ...
Koukal jsem do obchodního zákonníku a mají v tom trochu hokej. Záruka na dílo je 6 měsíců (nikoliv 3 jak uvádějí, ale to se jim dá lehce vysvětlitybuba píše:To je nějaké divné, vždy jsem myslel, že obecná záruka by měla být klasicky na dva roky + dále dle opotřebení dílů v závislosti na odjetých kilometrech nebo časuYeshterr píše:... Je tam záruka na dílo v trvání 3měsíce, která se prodlužuje na 2 roky nebo 60tis. km při dodržení rozmezí kontrol, .... Mám takový pocit, že - mimo jiné - s tebou pěkně "vydrbali"
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti