Teda jestli poznas zmenu po natankovani jineho lpg ve zvuku a dokazes rozeznat kvalitu paliva podle polohy plynoveho pedalu tak jsi u mne MOTOROVY MÁG!Yeshterr píše:...Poté, co jsem spálil zbytek starého plynu v systému, najednou motor znatelně ztichnul a začal víc táhnout, defacto není rozeznat rozdíl oproti provozu na BA. Od doby, co mi udělali na Harfě LPG jsem vystřídal pouze pár čerpaček, tady byl rozdíl ale znatelný... ...páč mi stačí o poznání míň šlapat na plynový pedál...
No už poměrně dost, něco kolem 70 000. Děkuju za tip, nechám to zkontrolovat a řeknu jak sem dopadlWGeorge píše:2 vijaCZEk:
Kolik máš na lpg od instalace najeto? Podle toho co píšeš bych řekl, že ti z nějakého důvodu poklesne tlak. Takže buď bych to viděl na přicpaný lpg filtr, nebo blbne snímač tlaku. Každopádně tyhle součástky jsou myslím relativně levné.
Ono je to opravdu tak jak píše Yesterr,poznáš rozdíl když natankuješ v různých čerp,pokud to tobě jezdí stejně blbě jak píšeš tak si to nech seřídit.Leon_vendelin píše:Teda jestli poznas zmenu po natankovani jineho lpg ve zvuku a dokazes rozeznat kvalitu paliva podle polohy plynoveho pedalu tak jsi u mne MOTOROVY MÁG!Yeshterr píše:...Poté, co jsem spálil zbytek starého plynu v systému, najednou motor znatelně ztichnul a začal víc táhnout, defacto není rozeznat rozdíl oproti provozu na BA. Od doby, co mi udělali na Harfě LPG jsem vystřídal pouze pár čerpaček, tady byl rozdíl ale znatelný... ...páč mi stačí o poznání míň šlapat na plynový pedál...![]()
Mne to pripada, ze to jede furt stejne... stejne blbe ... i na benzin
![]()
Jinak u nas v Chomutove je LPG uz bezne i na "znackovych" pumpach(Agip, Lukoil) za 14.70Kc.
...ze mi to to jede furt stejne blbe je dano tim, ze motor ma sto konijimm píše:Ono je to opravdu tak jak píše Yesterr,poznáš rozdíl když natankuješ v různých čerp,pokud to tobě jezdí stejně blbě jak píšeš tak si to nech seřídit.Leon_vendelin píše:Teda jestli poznas zmenu po natankovani jineho lpg ve zvuku a dokazes rozeznat kvalitu paliva podle polohy plynoveho pedalu tak jsi u mne MOTOROVY MÁG!Yeshterr píše:...Poté, co jsem spálil zbytek starého plynu v systému, najednou motor znatelně ztichnul a začal víc táhnout, defacto není rozeznat rozdíl oproti provozu na BA. Od doby, co mi udělali na Harfě LPG jsem vystřídal pouze pár čerpaček, tady byl rozdíl ale znatelný... ...páč mi stačí o poznání míň šlapat na plynový pedál...![]()
Mne to pripada, ze to jede furt stejne... stejne blbe ... i na benzin
![]()
Jinak u nas v Chomutove je LPG uz bezne i na "znackovych" pumpach(Agip, Lukoil) za 14.70Kc.
Muíš to brát tak, že na Prahu je cena 15,90Kč za LPG celkem kauf, asi jako kdyby jsi našel v Chomutově za 12,-Leon_vendelin píše:
To je asi jak říkáš, na té Harfě jsem bral "údajně" FLAGU, pak jsem tankoval i jinde a auto jelo, no prostě jako na LPG. Od natankování na ONU motor ztichl a nemusím pro stejný výkon motoru tolik šlapat na ply. A pak se v tom má člověk vyznat, nejlepší je, si to vyzkoušetMira píše:AV Tank Stehelčeves pravda není přímo v Praze, ale 16,30 dlouhodobě je docela good cena. Mají FLAGU a tankuji tam zcela pravidelně při dojíždění do práce.
Jinak jako laik a Neználek si myslím, že "značkové" pumpy jak se tu píše nemusí dodávat "značkový" plyn![]()
Každý hájí nějakou značku a tak napíšu jen to co jsem slyšel v kombinaci s vlastní zkušeností. Top mezi plyny by měl být VITOGAZ, PRONTOGAS, FLAGA.
To ale neznamená, že pokud uvidíte u čerpačky cisternu VITOGAZ, tak je naplněná plynem společnosti VITOGAZ .... doufám, že rozumíte co tím myslímProstě jde o obchod.
Pokud jsou problémy s LPG v tomto období, může to být způsobeno špatným poměrem Propanu vs. Butanu![]()
![]()
Jinak řečeno letní a zimní směs LPG
Dobrá zmínka, jak je to vlastně s tou letní a zimní směsí LPG versus spotřebaMira píše:... letní a zimní směs LPG
...no jo vas prazaky hold skubou na kazdem krokuYeshterr píše:Muíš to brát tak, že na Prahu je cena 15,90Kč za LPG celkem kauf, asi jako kdyby jsi našel v Chomutově za 12,-Leon_vendelin píše:
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti