Já mám nyní spotřebu tak +- stejnou jako na benzín, po Praze mi to vždycky žralo cca 10,5-12,5, podle situace. Jezdím většinou ve špičce, pokud se dostanu do kolony třeba na jižní spojce, logicky při tom posouvání stoupne průměrná spotřeba až na 15l benzínu/100km, na LPG to však i v kolonách nepřetáhnu přes 12l. Kdosi zde napsal, že na LPG oproti benzínu nejsou tak veliké výkyvy při spotřebě a ať se bude řidič sebevíc snažit šetřit či sebevíc závodit, nezaznamená tak markantní rozdíl ve spotřebě jako při provozu na benzín - moje auto je toho důkazem

. Pokud jsem jezdil v létě dálky v poměru 50% dálnice a 50% okrsky v zatížení 2 dospělí, jedno dítě + plný kufr, jezdil jsem 8,3-8,6l benzínu. Teď počítám, že se na LPG pod 9-10l při stejné jízdě prostě nedostanu. Což je stejně v pohodě, pokud to vztáhneme k ceně paliva

. Jinak podotýkám, že jezdím svižně, mám rád, když provoz odsejpá a ve městě se řídím pravidlem, že i ten za mnou by určitě tu zelenou rád stihnul, proto na semaforech nechrápu a maximální povolenou rychlost v projížděném úseku, pokud to okolnosti dovolují, dosahuji co nejdříve. Plynový pedál rozhodně nešudlám, na to jsem si dvoulitra rozhodně nepořizoval. Každopádně ale nemagořím, poněvadš vozím svoje dítě. S výše uvedenou spotřebou jsem tudíž spokojen...
Jimmi: pěknej avatárek

, já myslel, že ty kalhotky dáváš milence až k vánocům