co vás v poslední době potěšilo...
- NEEO
- Test driver

Re: co vás v poslední době potěšilo
Včera jsem u nás v HK u Rubeny předjel ferrari s pardubickou SPZ v cihlové barvě.

- Wapelinhu
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jednoznačně bronzová medaile našich kluků na MS
a hlavně ten klepec co dostali Rusáci...

Ford Focus Titanium, 5dver., 1.6 TDCI, 80kw., rv. 2008, černá metalíza

předchozí auto: ford focus 1.8D., 66KW., r.v 2000., třídvéř

předchozí auto: ford focus 1.8D., 66KW., r.v 2000., třídvéř
- Hal9000
- Test driver

- masky
- Pokročilý

Já si myslim, že by si zasloužili za letošní výkon zlatou, ale bronz je krásnej a ten pohled na vyklepnutý Rusáky ještě hezčí...zase budou dneska pálit v Rusku hokejky a zapíjet žal Finskou vodkou

- Zdwora
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
presne tak 
- NEEO
- Test driver

Klukům gratuluji-bezva hokej po celý mistrovství a super tým. 
- Cogito
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
medaile je tam a Rusko pokořeno...spokojenost
hráli pěkně 
kladenské stříbro se sosákem na benzín 1.6 16V trend, 3-doors hatchback, r.v. 2000, Suntek 35, 16" Goodyear Hydragrip / Simota filter

- postak
- Test driver

Klobouk dolů před hokejkama, zahráli to senzačně a letos jsem měl prostě pocit, že pokud nebudu fandit, nebo se nebudu dívat, že stejně všechny vyklepnou. Že prostě stačí večer přijít, podívat se kolik padlo golů, ale prostě jsem vždycky věděl, že vyhrají. Akorát před švédama jsem ten pocit ztratil a škoda, že HAD stáhnul po tom faulu Červenku, myslím že by to vyrovnali, i když to se říká těžko 
- georgi
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Short story: Jupi, podarilo sa opravit presmykovac. Nemusim si teraz kupovat novy (bicykel)
.
Long story: Je to moj bicykel, ktory mam od strednej i.e. ma 15 rokov (kokos ale ten cas bezi, myslel som, ze je mladsi). Je to Olpran Tomahawk '96, kostra chrom-molybden, vybava bola shimano alivio, naboje parallax, vidlica ballistic ... proste taky zlaty standard za ~20.000 v tom case. Medzi casom sa vymenilo 7koliesko, loziska v nabojoch, vymenili sa brzdy povodne cantilever za v-braky, ked odislo radenie, alivio som uz nezohnal, takze tam islo STX... No a po minulej sezone to vyzeralo, ze sa so mnou luci aj STX radenie. Ked som si v duchu predstavoval, ze ho budem musiet menit aj s packou (je to v 1 kuse) a ze zrejme nezozeniem 1 stranu osobitne, ale bude treba par, tak ma uz chytali temne myslienky, ze by som bicykel poslal do archivu a zainvestoval do noveho. Dal som tomu ale este sancu a radenie rozobrol - nastastie bolo len kompletne zanesene prachom (prachovka lahla uz velmi velmi davno), takze stacilo rozmastit a opat fici ako nove. Jupi - investicia do noveho bicykla sa zatial odkladaaaaaa.
Long story: Je to moj bicykel, ktory mam od strednej i.e. ma 15 rokov (kokos ale ten cas bezi, myslel som, ze je mladsi). Je to Olpran Tomahawk '96, kostra chrom-molybden, vybava bola shimano alivio, naboje parallax, vidlica ballistic ... proste taky zlaty standard za ~20.000 v tom case. Medzi casom sa vymenilo 7koliesko, loziska v nabojoch, vymenili sa brzdy povodne cantilever za v-braky, ked odislo radenie, alivio som uz nezohnal, takze tam islo STX... No a po minulej sezone to vyzeralo, ze sa so mnou luci aj STX radenie. Ked som si v duchu predstavoval, ze ho budem musiet menit aj s packou (je to v 1 kuse) a ze zrejme nezozeniem 1 stranu osobitne, ale bude treba par, tak ma uz chytali temne myslienky, ze by som bicykel poslal do archivu a zainvestoval do noveho. Dal som tomu ale este sancu a radenie rozobrol - nastastie bolo len kompletne zanesene prachom (prachovka lahla uz velmi velmi davno), takze stacilo rozmastit a opat fici ako nove. Jupi - investicia do noveho bicykla sa zatial odkladaaaaaa.
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- Ponik
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem si udělal radost tímhle
Navíc za docela solidní cenu
http://www.dj-obchod.eu/katalog/concord ... ratch.html
http://www.dj-obchod.eu/katalog/concord ... e-mk2.html
http://www.dj-obchod.eu/katalog/concord ... ratch.html
http://www.dj-obchod.eu/katalog/concord ... e-mk2.html
- kozlow
- .

- Kontaktovat uživatele:
-
buceek07
- Test driver

No jasny
.....jakej máš štýl 
Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
- Ponik
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Drumandbass
Ukázka bohužel nebude, protože moje zvukovka u notebooku je velmi, velmi špatná a když jsem se pokoušel nahrávat set, tak zvuková kvalita byla taktéž velmi, velmi špatná
Doufám, že tu v nejbližší době napíšu, že mě potěšila nová externí zvukovka.
Ale kdyby někdo chtěl, tak tenhle pátek hraju v Sušici [odkaz] a pátek 3. června v Praze v o2baru na Karláku [odkaz]
Ukázka bohužel nebude, protože moje zvukovka u notebooku je velmi, velmi špatná a když jsem se pokoušel nahrávat set, tak zvuková kvalita byla taktéž velmi, velmi špatná
Ale kdyby někdo chtěl, tak tenhle pátek hraju v Sušici [odkaz] a pátek 3. června v Praze v o2baru na Karláku [odkaz]
- silverwolf
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
a ty si ten stuart nebo marshall

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- Ponik
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele: