r0mik píše:Nechci ti mazat med kolem pusy a zaroven nechci byt drzy, ale...
Myslis ze by se nekdo pro takovou tesco znacku jako je Sencor odhodlal navrhnout, realizovat redukci?
au

r0mik píše:Nechci ti mazat med kolem pusy a zaroven nechci byt drzy, ale...
Myslis ze by se nekdo pro takovou tesco znacku jako je Sencor odhodlal navrhnout, realizovat redukci?
vitacz píše:Vetsi vykon neznamena jen vic slyset![]()
Cim vetsi vykon tim mentsi skresleni.
Sencore nebrat. Sice ma mnoho funkci, ale o jejich kvalite bych polemizoval.
To ze je to tve prvni auto a radio je jen spatna vymluva![]()
Copak jsi prisel z pralesa?
Tvojí výmluvu a omluvu přijímámvitacz píše:Omlovam se tedy za jednu chybu a to "skresleni" kde ma byt z. Jinou chybu jsem tam nenasel.
Hacky carky zasadne na internetu nepouzivam pokud myslis toto.
Jeste bych se chtel omluvitze jsem Te nazval cloveka z pralesa, myslel jsem to jinak, ale dnes kdyz si to prectu tak se nedivim, ze jsi se pravoplatne urazil (vcera jsem mel nicmoc den). Jeste jednou se moc omlouvam a pojdme se spis vratit k tematu, ju?
Ahoj, jak to dopadlo s tím DO? Podařilo se ti to zprovoznit? Uvažuji o podobném řešení (po té, co mi minulý týden ukradli orig. autorádio), pročítám fóra a zatím jsem teda trochu zmatenej, co všechno budu potřebovat, aby to pasovalo a fungovaloDanCZer píše:Tak dnes dorazila Alpinka iDA-X301 a redukce s kaslíkem. Ještě čekám na redukci k dálkáči pod volantem a půjde se zapojovat. Rádio vypadá hezky, ale na koukání jsem si ho nekoupil, takže závěry budu dělat až po zprovoznění.
Řekl bych že ten třetí je ovládání rádia pod volantem. Já na alpinku kupoval redukci i na toto.pit27 píše:Lidičky zdravím chci se na něco zeptat.Budu předělávat rádio mám 6000 CD a budu tam dávat Alpine IDA X301 a chci se zeptat na konektory co jsou na origu rádiu.Vím ,že jeden je na repro,druhý přívod šťávy,ale nevím na co je ten třetí konektor jsou do něj připojeny jen tři káble.Jestli můžete tak dík za pomoc.pit
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti