svetla jsem vyhazoval .Pastovic píše:Dnes sem přijel z práce domů a jdu kolem auta a koukám že mám levé zadní světlo prasklé. V sobotu určitě nebylo takže buď včera nebo dnes někdo v práci si asi bouchl. Fakt super, jak kdyby toho nebylo málo kuva fix. Takže aukruju o jedno levé zadní použité tak snad vyjde za pár kaček.
A tím si likvudujeme motory našich miláčků. Parchanti ani nezveřejní, která benzínka to je, zákony týhle repbliky jsou totálně nahouno!
dobrá gameskanyraj píše:me ted stve v tyhle hre natasa,nemuzu se pres ni dostat http://www.tetesaclaques.tv/jeu_hockey.php
Mně nehorázně štvou hned tři věci - za prvé smrad z řepky hned za humny (PREOL Lovosice) a kousek od práce (lihovar Trmice), za druhé přehlasování prezidentova veta zákona o biopalivech projednávané DEN PŘED VOLBAMI a za třetí samotné navýšení podílu biopaliv které mi evidentně dřív pošle zážehový motor do kytek.globe píše:![]()
A tím si likvudujeme motory našich miláčků. Parchanti ani nezveřejní, která benzínka to je, zákony týhle repbliky jsou totálně nahouno!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti