Nováček

Moderátor:phofy
Odpovědět
pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 04.01.2007 18:27

Fuks píše:
Fokal píše:to Fuks:
jojo tvoje barva vypadá sympaticky, ale hlavně máš fakt nádherný kola 8) . Jo těhle sedanů moc neni ale zrovna včera jsem v okolí hostivaře viděl hned 3 sedany, tak si řikám, jestli to nebyl někdo odsud, ale tady jsou sedany i se mnou jenom 3 :oops:
Tak to jsi měl šťastný den, když si viděl 3 sedany, protože těch opravdu moc nejezdí. :wink:
Fokal myslel majitele na foru:
"Rozsirujes radu majitelu:
Masox, fokina a ty."

to Fokal:
Ja jsem vzdy vybiral auto uplne podle jinych vlastnosti, barva byla az na poslednim miste - myslim odstin, ne kvalita. :lol:
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

Fokal
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fokal » 04.01.2007 19:20

Jojo, je mi to jasný, podle barvy většinou ženský :lol:

Ale jsou i vyjímky :wink:

Náhodou, bílá barva je nádherná, když je čistá a ještě lepší, když je naleštěná
ST150

Fuks
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Fuks » 04.01.2007 19:44

pelen píše:
Fuks píše:
Fokal píše:to Fuks:
jojo tvoje barva vypadá sympaticky, ale hlavně máš fakt nádherný kola 8) . Jo těhle sedanů moc neni ale zrovna včera jsem v okolí hostivaře viděl hned 3 sedany, tak si řikám, jestli to nebyl někdo odsud, ale tady jsou sedany i se mnou jenom 3 :oops:
Tak to jsi měl šťastný den, když si viděl 3 sedany, protože těch opravdu moc nejezdí. :wink:
Fokal myslel majitele na foru:
"Rozsirujes radu majitelu:
Masox, fokina a ty."

to Fokal:
Ja jsem vzdy vybiral auto uplne podle jinych vlastnosti, barva byla az na poslednim miste - myslim odstin, ne kvalita. :lol:
To, že jsou tady 3 sedany včetně Fokala vím. Ta moje odpověď neměla s lidmi z fora nic společnýho. :wink: Šťastným dnem jsem myslel, že vůbec potkal sedana - potkal dokonce 3 :wink: Dík za upozornění asi jsem to blbě napsal, ale mě to přijde docela jasný. :wink:

Odpovědět

Zpět na „Pokec“