Hlavne to nejak dohodnete

Ale jdi, je to tu jednoduché. Proste si chvilku postojíš a je to. Já jezdím v Praze jako profík, takže mi to už ani nepřijde. Ale tenhle sraz budeš mít přez celou Prahu, to je špatné.romosch píše:Nemám rád velký města,mám špatnou orientaci.
A byl jsem tam před měsícem pro sedačku,kousek od Národního divadla
a tak jsem tam zakufroval ve špičce a to jsem psychicky nezvládl.
Kdyby se mnou nejel Carlos a Jirihes tak bych to asi vzdal.
Ale takhle si troufnu.
Tak to ti verim.romosch píše:Nemám rád velký města,mám špatnou orientaci.
A byl jsem tam před měsícem pro sedačku,kousek od Národního divadla
a tak jsem tam zakufroval ve špičce a to jsem psychicky nezvládl.
Kdyby se mnou nejel Carlos a Jirihes tak bych to asi vzdal.
Ale takhle si troufnu.
Radek 1.8 16V píše:Sraz se blíží a nějak nám tady umřela debata, kde vlastně bude.....
Tak to je moc pěkná vizitka pro Čertousyroberto píše:Tak kde pak tedy bude ten sraz? V čertousech...no tam to znam je to tam hrozny.... jak obsluha,tak jidlo.... nechcete vymyslet neco jineho..chvili jsem byl mimo a najednou se sraz prestehoval do Čertous...no to jsou zmeny
Frost píše:... Co se týče chutností nabízených pokrmů, můžu jen doporučit. Cenovka je také stravitelná pro majitele FoFo...
Evidentně co člověk - to názor.roberto píše:...no tam to znam je to tam hrozny.... jak obsluha,tak jidlo....
...ale chtělo by to protinávrh. A ani Frost ani Fordik se zatím neozvali.romosch píše:Tak uděláme hlasování,co vy na to?
Já mám chuť pořád na něco, třeba teď, ale nic tu neníromosch píše:Radku a nemáš ted někdy chut si zajet do těch Čertous na oběd?
Třeba zjistíš že to tam je fajn a dáš nám vědět?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host