Příspěvek
od V12 » 16.12.2010 07:31
Ked Ti opakovane odide turbo po 1000 km, je na 100% problem s jeho mazanim. Ma voz DPF filter ? Ak ano, sleduj hladinu oleja, ci nestupa. Jej stupanie je sposobene riedenim oleja naftou z procesu prepalovania DPF, hlavne ked jazdis kratke trasy a silne na spotrebu (inymi slovami nesliapes mu na krk). Ked je v oleji nafta, ten straca mazacie vlastnosti a to je poukaz na vymenu turba. Okamzite by som nechal urobit skusku mazania :
- odpojit odtok oleja z turba
- na turbo pripojit hadickuu, jej druhy koniec dat do odmernej nadoby s objemom cca 1 liter
- nastartovat a mechat motor bezat na volnobezne otacky presne 1 minutu
- vypnut motor
V odmernej nadobe po tomto case MUSI BYT MINIMALNE 0.3 l oleja. Ak nie je, mas niekde upchate mazacie kanaly v motore, to treba potom riesit nejakym preplachom a opatovnym meranim. Co by som ale urobil hned, to by bol nakup oboch trubiek mazania - aj privodu, aj odvodu oleja a demontaz filtra v banjo skrutke privodnej trubky do turba. Vymenili servisaci obe povodne trubky mazania turba ?
Druha moznost je nespravny olej. Co Ti do toho leju ?
DV6 nie je motor. Ale sustava nahodne umiestnenych suciastok co vrcia a trasu sa a popritom zeru naftu...
Mondeo 2.5T Titanium SK
ZEM JE NASE IHRISKO