Zatim v member listu neni.bruno píše:Pánové přivítejte nového člena. Doufám že se nám podařila registrace, takže přeju hodně zábavy Perketuti.
Opakujte pokus, dokud je zadatel zhavy. Jinak ho uz predem zdravim.

asi tadySkubi píše:to určitě dojednali na té chlastačce ( pivo za korunu ), ale kdoví kde se registrovali
![]()
![]()
stránku nelze zobrazitFerino píše:asi tadySkubi píše:to určitě dojednali na té chlastačce ( pivo za korunu ), ale kdoví kde se registrovali
![]()
![]()
http://www.pivo-zdarma-club.cz
tak já bych navrhnul adminům, aby tuto informaci permanentně přesunuli do tématu "Chystané policejní akce"bruno píše:Tak jsem se včera cestou z baru zastavil na benzince za kolegou a zrovna tam byli naši kluci policejní. Chtěli vědět něco ohledně jistého PC programu, tak jsem se tam připojil na net. Při té příležitosti jsem jim ukázal na foru fotky policie z UL. Evidentně je také zaujalo téma " Chystané policejní akce". Takže jestli teď budou sjíždět v práci naše stránky, tak bacha na průjezd Napajedly, okr. Zlín.
ne za zveřejnění bude mít jeho fík hájenípelen píše:Bruno, ty chces ode dneska chodit v okoli pesky?
to vypadá, že už jsi taky po přechodu.....bruno píše:Jezdím podle předpisů, střízlivý, pečlivě upravený, pouštím stařenky na přechodu, zdravím všechny značky a proto nemám obavu z bodového systému. Klep, klep, klep na dřevo....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů