Nevyšel jen jeden zápas a ten nás stál boj o nejvyšší kov.
Ano niekedy je potrebne aj stastie, ale vies ako sa hovori, ze sikovnemu aj stastie prajepepo30 píše:Gratulujem bratom Čechom k 3.miestu. Stále lepšie ako byť 10. Aj keď mali aj tento rok zase to povestné štestíčko, je pravda aj to, že hrali výborne.
Dovolim si nesuhlasit, teraz ma Bratislava dlh za hafo milionov € (stadion + ostane vydavky), takze hovorca mesta nema co komentovat hokej. Btw hokej by v prvom rade komentovat predstavitelia slov. hokejoveho zvazu atd...KUTY píše:jedine co mi vadilo, je uprednostnovanie osobnych zaujmov a zaujmov mesta pred sportovymi -> od stvrtfinale vsetko v BA -> Andrassy (hovorca ci co je zac) a spol. uz pred turnajom kecali o tom, ze su radi, ako sa zviditelni mesto, turistika apod. a o hokeji povedal minimum...nenazranci !!!
Ten pocit mas fakt zly......v Kosiciach nikoho neokradli .... vsetko v BApostak píše:No možná kdyby se hrálo finále v Košicích, tak by odjížděli možná oškubaní všichni. Mám pocit, že všechny, které okradli, okradli v Košicích.
Jinak s tebou Kuty naprosto souhlasím, vždy jsou nějaké zájmy a to je konec. U nás např. je Sazka zadlužená kam se podíváš, peníze na sport politici nemají, ale jakmile je medaile, tak je každý plácá po zádech, jací jsou borci a zvou si je na hrad, na oběd atd. a nechávají se s něma fotit
A nejsou to jen hokejky, ale celkově sportovci
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti