Reproduktory+tlmenie dveri
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Takže to chceš naráz, ne po kusech chápu-li to správně? Mrknu na to, je to sice low-end , ale třeba něco vymyslíme. Nebude to však hned, pošli mi to prosímtě do SZ.stigi píše:2 Magic: jakou muzes udelat cenu????
RAINBOW 265 DELUXE
ROCKFORD FOSTAGE PUNCH P212S4 12"
MAC AUDIO Z4200
MAC AUDIO Z2200
... cenu na kazdou polozku, ne vse zvlast...
Ford Focus hatchback 1,6 16V ZETEC 74kW, r.v. 99/00 v provozu, moondust silver

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
...som ocakaval tvoje hodnoteniemisoo píše:tak vcera som mal moznost otestovat zirafakovu upravu dveri. musim povedat, ze je to uplne super, dvere su podstatne robustnejsie, vylepsil sa aj zvuk pri zatvarani a o zvuku repro ani nehovorim. cakal som zlepsenie, ale az take zdaleka nie !! rozhodne odporucam !!!
![]()
![]()
![]()

- Bery
- Junior
Zirafak: Taky jsem vytlumil dveře(je to nádhera), ale dveře podstatně ztěškli
Zatím je to v pohodě,ale mám obavi co panty??? jak dlouho to vydržej atd. jestli si to nejak řešil nebo tak. Jinak páté dveře(kufr) je taky o dost těžší a při otvírání mu musím pomoc, už nevyjede uplně sám nahoru bez mojí pomoci. Budu muset sehnat silnější vzpěry nebo nevím 

Fíkus 2.0
16v
130Ps ( momentálně trochu přidřenej motor,tak to moc nejede:( )
Jsem tlustej!!!
Protože nejsem línej se nažrat!!!

Jsem tlustej!!!
- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Mě občas padne i na hlavu, pokud ho pořádně nezvednu. Většinou se i plato mění za MDF, ale to jsem prozatím nechal...Bery píše:Zirafak: Taky jsem vytlumil dveře(je to nádhera), ale dveře podstatně ztěškliZatím je to v pohodě,ale mám obavi co panty??? jak dlouho to vydržej atd. jestli si to nejak řešil nebo tak. Jinak páté dveře(kufr) je taky o dost těžší a při otvírání mu musím pomoc, už nevyjede uplně sám nahoru bez mojí pomoci. Budu muset sehnat silnější vzpěry nebo nevím
Ford Focus hatchback 1,6 16V ZETEC 74kW, r.v. 99/00 v provozu, moondust silver

-
- Test driver
Zalezi,cim si tlmil.Ja Sikadamp-om 630 a ten nieje taky tazky,takze ja ziadny problem nepocitujem.Na 1 dvere som pouzil cca 3,5 platu o rozmere 80x20.Ja som tlmil iba predne a zadne dvere,zadnu kapotu nie.Bery píše:Zirafak: Taky jsem vytlumil dveře(je to nádhera), ale dveře podstatně ztěškliZatím je to v pohodě,ale mám obavi co panty??? jak dlouho to vydržej atd. jestli si to nejak řešil nebo tak. Jinak páté dveře(kufr) je taky o dost těžší a při otvírání mu musím pomoc, už nevyjede uplně sám nahoru bez mojí pomoci. Budu muset sehnat silnější vzpěry nebo nevím
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jak hodnotenie ??zirafak píše:...som ocakaval tvoje hodnoteiemisoo píše:tak vcera som mal moznost otestovat zirafakovu upravu dveri. musim povedat, ze je to uplne super, dvere su podstatne robustnejsie, vylepsil sa aj zvuk pri zatvarani a o zvuku repro ani nehovorim. cakal som zlepsenie, ale az take zdaleka nie !! rozhodne odporucam !!!
![]()
![]()
![]()
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
sak som napisal nie ? ze sa vylepsil zvuk pri zatvarani dveri, zvuk repro je lepsi ako som cakal... z coho vypliva ze som s tlmenim jednoznacne spokojny a uprimne mu ho zavidim a uz sa tesim ked sa aj mne take nieco podari.KUTAC píše:to misoo: no zirafak predvidal, ze napises hodnotenie, ako si spokojny s tlmenim...

dovolim si este trochu popisat vyhody vytlmenia a jeho dopad na zvuk recou stareho audiofilskeho harcovnika

ako vieme, pevna a spravne navrhnuta ozvucnica je zakladom konstrukcie kazdeho reproduktoru. zla ozvucnica moze degradovat kvalitne komponenty a na druhej strane horsie komponenty moze pekne vyzdvihnut o niekolko tried nahor. v autach je to trochu problem, tam si tvar ozvucnice nevyberieme (okrem laminovania v kufri), preto je zaklad aspon co najlepsie danu ozvucnicu (dvere) spevnit.
zacnime pekne odspodu. hlboke basy je konecne pocut, doteraz boli pritomne len na pozadi a pri doznievani, stredne a vyssie basy su prikladne pevne so solidnou razanciou, ale nie su prehnane tvrde a neprehlusuju nizsie basy. konecne mame moznost pocitit fyziologicky pocit z basov my a nie auto. kazdy spravny audiofil vie, ze najdolezitejsie spektrum su stredy. nizsie su krehke, netvoria plastovy halo efekt ani nezneju mikrofonicky ako je zvykom pri menej kvalitnych reproduktoroch. cela skala stredov od nizkych az po vyssie je vyrovnana, ziadna cast nie je v prevahe co ma za nasledok ich prikladnu prirodzenost a tym aj prirodzenost celeho zvuku. vysky su transparentne, sykavky nie su zdoraznene a so zvysujucou sa frekvenciou sa nestracaju. cele frekvencne spektrum sa rozsirilo do oboch stran a v kazdom jeho spektre sa dany ton stal presnejsim a spektrum je vyrovnanejsie. reproduktory sa spevnenim ozvucnice stali rychlejsimi co ma za nasledok prekreslenie detailov a otvorenie priestoru nielen medzi reproduktormi. reproduktory sa stracaju a zvuk vychadza zo svojich prirodzenych miest. co je pre kazdeho fanusika autohifi dolezita vec, je vykon celej aparatury. vytlmenie dveri pomohlo aj tu, zaciatok skreslenia sa posunul podstatne vyssie a reproduktory teraz bezproblemovo zvladaju aj vyssiu zataz. celkovo posobi zvuk ovela lahsim, stavnatejsim a prirodzenejsim dojmom, zvuk nie je zafarbeny a je oprosteny od akychkolvek rezonacii ktore boli doteraz sposobene menej kvalitnou ozvucnicou. cely system je teraz vhodnejsi aj pre narocnejsie hudobne pasaze, ktore sa doteraz zlievali.
preto vytlmenie dveri vrelo odporucam kazdemu, kto si chce vylepsit zvuk v aute este skor ako vyhodi peniaze za drahe komponenty ! [THUMBS UP] [THUMBS UP] [THUMBS UP]
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Bery
- Junior
Číst mě moc nebaví(až na harryho pottera). Nechceeš to zfilmovat???misoo píše:no to neni ziadna poviedka, ale poctivy celovecerny film !!Damon píše:Ještě jsem se nedostal k tomu to přečíst.Román jsem snad ještě nečetl.![]()
![]()
mi to dalo roboty to napisat, som nad tym stravil asi pol hodinu...

Fíkus 2.0
16v
130Ps ( momentálně trochu přidřenej motor,tak to moc nejede:( )
Jsem tlustej!!!

Jsem tlustej!!!