Tak jsem do druhého příspěvku přidal ještě nákres místa srazu - je to stejně jako minule . Pokud bude pěkně, můžeme pak na nějaký focení případně přejet na střechu
Jo podlozky vsichni snad mame.DOkonce mam i jedny doma navic nahradni No tak s tema motokarama teda nevim jak to spachat abych stihal ale na sraz se dostat musim aspon! Ikdyz mi bude hanba ze nedorazim modrym ovalem
Jo take jsem chtel poznat dasliho clena osobne navic jeho auto je nadherny.Ale tak priste a to uz snad dojedu i ja a svym konecne Takze sledujte moji galerku jakmile bude napsano Zahryho Focusek - jezdi - tak potom ikhned mrknete sem protoze si to musim vynahradit - sice mam auto v puvodnim stavu a tak zustane takze o nic neprijdete ale prece jen patrim do rodinky modreho ovalu
Možná dorazím (ale jen na rychlou kukandu v těch 14h na parkáč Carfecu), uvidíme od kolika mě budou ONI potřebovat na cestách Navíc si nejsem jistá účastí, protože mé vyšperkované auto (odřenina od maminčiného zápolení s volantem při parkování, před pár dny ztracená poklice... a nevysátý interiér-no dobře, za to si můžu už sama ) "šajní" do dáli, byla bych mezí vámi jako černá ovce...
edit. - prostě baba no