kdy budete přezouvat?
- MK
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
já bych ještě počkal, má se ochlazovat 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- MK
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- bofi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- lubec
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
POZOR NA FIRMU NEJLEVNEJSIPNEU.CZ:!:
Už by som dávno jazdil na letných pneu. Ako som už písal, mám problém zohnať pneu Dunlop Sport SP01 205/50R16. Uvedená firma ich mala (a stále má) v ponuke na nete, tak som im poslal mail, že či ich ozaj môžu zohnať. Neodpísali mi, tak som im volal, povedal som, že ich nemôžem zohnať, lebo že sa teraz nevyrábajú a ten týpek mi povedal, že neni problém, že mi ich do 14 dní doručia. Tak čakám ako blbec 14 dní a pneu samozrejme nikde, tak píšem zase mail a odpísali mi, že "právě jsme se dozvědeli od výrobce, že se teď v tomto rozměru nevyrábí", tak že rušia objednávku
Tak to je moja prvá a určite posledná skúsenosť s touto firmou, pneu som objednal inde, majú prísť budúci týždeň, dúfam že už naozaj 
Už by som dávno jazdil na letných pneu. Ako som už písal, mám problém zohnať pneu Dunlop Sport SP01 205/50R16. Uvedená firma ich mala (a stále má) v ponuke na nete, tak som im poslal mail, že či ich ozaj môžu zohnať. Neodpísali mi, tak som im volal, povedal som, že ich nemôžem zohnať, lebo že sa teraz nevyrábajú a ten týpek mi povedal, že neni problém, že mi ich do 14 dní doručia. Tak čakám ako blbec 14 dní a pneu samozrejme nikde, tak píšem zase mail a odpísali mi, že "právě jsme se dozvědeli od výrobce, že se teď v tomto rozměru nevyrábí", tak že rušia objednávku

Ford Focus hatchback 1,8TDDi GHIA, 110+PS, 243+Nm, 12/2000, lightning blue, MOMO S-five black 17", H&R TwinTube-40-70mm, K&N, Alpine IVA-D511RB, chrom, airbrush...
FOTOGALÉRIA
Ford Transit 350L MR FWD Trend,2.2TDCi 140PS 350Nm,r.2013,frozen white
FOTOGALÉRIA
Ford Transit 350L MR FWD Trend,2.2TDCi 140PS 350Nm,r.2013,frozen white
-
- Test driver
Dobre guma...lubec píše:POZOR NA FIRMU NEJLEVNEJSIPNEU.CZ:!:
Už by som dávno jazdil na letných pneu. Ako som už písal, mám problém zohnať pneu Dunlop Sport SP01 205/50R16. Uvedená firma ich mala (a stále má) v ponuke na nete, tak som im poslal mail, že či ich ozaj môžu zohnať. Neodpísali mi, tak som im volal, povedal som, že ich nemôžem zohnať, lebo že sa teraz nevyrábajú a ten týpek mi povedal, že neni problém, že mi ich do 14 dní doručia. Tak čakám ako blbec 14 dní a pneu samozrejme nikde, tak píšem zase mail a odpísali mi, že "právě jsme se dozvědeli od výrobce, že se teď v tomto rozměru nevyrábí", tak že rušia objednávku![]()
![]()
Tak to je moja prvá a určite posledná skúsenosť s touto firmou, pneu som objednal inde, majú prísť budúci týždeň, dúfam že už naozaj

-
- Test driver
apropo...s tou firmou,co pise Lubec,tiez nemam prave najlepsie skusenosti..objednaval som pre znameho pneu..trvalo im to veeelmi dlho,nakoniec poslali emailom cislo balika,pod ktorym sa da zasielka sledovat,nefungovalo...po tel urgencii mi ani nevedeli povedat,kde sa zasielka nachadza a kedy bude dorucena a bez upozornenia ich znamemu dorucili,ked bol asi 100 km od domu...fakt paradna logistika

Tak ja mam s touto firmou len pozitivne skusenosti. Kupoval som u nich ALU a letne pneu (nie naraz). Po objednavke mi prisiel potvrdzujuci mail a neskor aj mail na sledovanie zasielky. Ten fungoval, pretoze som videl, kedy to vyrazilo zo skladu, v aky cas atd. Podla toho som vedel, ci mi v dany den dorazi objednany tovar.
Inak po objednani som pre istotu telefonicky overoval, ci je to OK. Pytal som sa na dodaciu dobu, chlapik vravel, ze to zalezi podla tovaru. Pre mna to bolo do 7-10 pracovnych dni. Napokon mi to prislo o 2 dni po objednani.
Volali (zasielkova sluzba) mi najprv hodinu predtym a potom, ze uz su na mieste. A co sa tyka letnych pneu, nasiel som lacnejsie na inom serveri, takze na nejlevnejsipneu isli este pod tuto cenu (maju to uvedene na strankach).
Takze z mojej strany spokojnost.
Inak po objednani som pre istotu telefonicky overoval, ci je to OK. Pytal som sa na dodaciu dobu, chlapik vravel, ze to zalezi podla tovaru. Pre mna to bolo do 7-10 pracovnych dni. Napokon mi to prislo o 2 dni po objednani.
Volali (zasielkova sluzba) mi najprv hodinu predtym a potom, ze uz su na mieste. A co sa tyka letnych pneu, nasiel som lacnejsie na inom serveri, takze na nejlevnejsipneu isli este pod tuto cenu (maju to uvedene na strankach).
Takze z mojej strany spokojnost.
- neodees
- Junior
-
- Test driver
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak se vrátíme zase k tématu
letňáky už se nemůžou dočkat, takže jsem dneska koupil matky a v sobotu půjdou na auto
aspoň budu střízlivět na čerstvém vzduchu po dnešní večerní sešlosti starších pánů

letňáky už se nemůžou dočkat, takže jsem dneska koupil matky a v sobotu půjdou na auto

aspoň budu střízlivět na čerstvém vzduchu po dnešní večerní sešlosti starších pánů

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car