čiré blinkry + brzdové světlo focus
- mosad
- Junior
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No to je pravda. Zase budou svestky mit zakon ve svych rukou (kdyz jeste k tomu povezu v aute psa - maji najednou dve moznosti rozhodnout, zda ti pokutu napari, to je des)... Kdyz te zastavi normalni kontrola ve meste, tak si toho svetla mozna ani nevsimnou, ale jakmile ti pojedou za prdeli na dalnici a stopnou te, tak to bude prvni co je bude zajimatmosad píše:Auto určitě prošlo schválením pro provoz na našich silnicích a tam je jistě zapsáno, že má v základu i třetí brzdové světlo v nějaké podobě. A tudíž úprava se jim líbit nemusí.

Ale co - slepit to de dycky a nasim uplnatnym prislusnikum staci 2 az 5 stovek

- mosad
- Junior
No je přece dané jaké a do jakého brzdového světla patří žárovky - myslím tím kolik mají mít wattů. A to si myslím, že platí i pro to třetí brzdové. Prostě když to má atest schválení tak i včetně žárovek. No a tím, že nalepíš nějakou fólii tak část činné plochy brzdového světla vlastně "zaslepíš" tudíž nesvítí v podobě v jaké bylo schváleno. A to bengovi stačí. A navíc tím vytvoříš nějaký nápis co může mást řidiče za Tebou jedoucí, odpoutat jejich pozornost atd. Takové pindy jistě od "chytřejšího" policisty uslyšíš. Když sem byl na technické s Favoritem tak sem měl vzadu nahoře přidělané třetí brzdové světlo. Nic nepomohlo, že mělo atest a žárovku o předepsaném výkonu. Prostě nebylo součástí schváleného typu auta do provozu a hotovo. Musel sem na místě odpojit dráty. Že tam zůstalo nevadilo. A přední mlhovky, na které sem ještě neměl domontovaný spínač a nesvítily sem musel přelepit křížem černou izolepou. Pak tam mohly zůstat.
- Bingi
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Prosím ty kteří mají zájem o tu samolepku ať mě napíšou na soukromou zprávu. Za týden se vrátím z dovolené a začnu to řešit tak ať v tom mám přehled kdo to chce:) Taky udejte počet kusů a barvu fólie. Měli tam určitě červenou i černou, taky modrou a zelenou jsem myslím viděl. Na jinou barvu bych se případně zeptal. Jinak za těch 55Kč je jen ta samolepka s nápisem. Byl tam ještě jeden proužek bez nápisu, ale ten já už nemám a ani jsem si ho nenechal dělat. Asi bych vám pak dal číslo účtu kam byste mohli poslat peníze a poslal vám to poštou. Posílat na dobírku je asi blbost a zbytečně by se to prodražovalo.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
je to tak jak říkáš a proto jsem si to nechal udělat na červenou lepku, aby to hned tak nebilo do očímosad píše:No je přece dané jaké a do jakého brzdového světla patří žárovky - myslím tím kolik mají mít wattů. A to si myslím, že platí i pro to třetí brzdové. Prostě když to má atest schválení tak i včetně žárovek. No a tím, že nalepíš nějakou fólii tak část činné plochy brzdového světla vlastně "zaslepíš" tudíž nesvítí v podobě v jaké bylo schváleno. A to bengovi stačí. A navíc tím vytvoříš nějaký nápis co může mást řidiče za Tebou jedoucí, odpoutat jejich pozornost atd. Takové pindy jistě od "chytřejšího" policisty uslyšíš. Když sem byl na technické s Favoritem tak sem měl vzadu nahoře přidělané třetí brzdové světlo. Nic nepomohlo, že mělo atest a žárovku o předepsaném výkonu. Prostě nebylo součástí schváleného typu auta do provozu a hotovo. Musel sem na místě odpojit dráty. Že tam zůstalo nevadilo. A přední mlhovky, na které sem ještě neměl domontovaný spínač a nesvítily sem musel přelepit křížem černou izolepou. Pak tam mohly zůstat.

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- UcuLeLembo
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Bingi
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak mám po dovolení a jdu na ty samolepky na zadní světlo. Jen pro kontrolu ozvali se tihle zájemci: Petr_Z 1ks, ClairVOYanT 2ks, Ander 1ks, Mosad 1ks. Všichni červenou. Takže mě napište svoje adresy ať to mám kam poslat. Tomu kdo mě ji napíše obratem pošlu číslo účtu kam poslat ty peníze a jak dorazí tak pošlu poštou samolepku. Do zprávy pro příjemce napište svoji přezdívku ať vím kdo to poslal.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak už ji mám taky nalepenou, ale ještě nějak nebyl čas to blejsknout a ani mi neměl kdo šlápnou na brzdu, abych viděl jak to svítí 

- Spring
- Nováček
Ahoj Bingi !!! Tiež by som mal záujem o tú nálepku, nezmeškal som to?Bingi píše:Tak mám po dovolení a jdu na ty samolepky na zadní světlo. Jen pro kontrolu ozvali se tihle zájemci: Petr_Z 1ks, ClairVOYanT 2ks, Ander 1ks, Mosad 1ks. Všichni červenou. Takže mě napište svoje adresy ať to mám kam poslat. Tomu kdo mě ji napíše obratem pošlu číslo účtu kam poslat ty peníze a jak dorazí tak pošlu poštou samolepku. Do zprávy pro příjemce napište svoji přezdívku ať vím kdo to poslal.

Ford Focus combi 1.8TDDi Ghia,09/99,Blacky Fofo,
[url=https://www.volny.cz/jasiomen/Focus/Black.htm:1uc74uhd][img:1uc74uhd]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:1uc74uhd][/url:1uc74uhd]
[url=https://www.volny.cz/jasiomen/Focus/Black.htm:1uc74uhd][img:1uc74uhd]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:1uc74uhd][/url:1uc74uhd]
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ne, je to od ostřikovače po šroub na pravé straně, takže to je defacto vystředěnéRealife píše:prosim te, jak to funguje kdyz nalepis samolepku u te male casti kde je ostrikovac skla? Cim jsi ten maly kousek zadelal? Nebo je ta samolepka koncipovana tak, ze zakryje i ten maly kousek?Skubi píše:tak už ji mám taky nalepenou, ale ještě nějak nebyl čas to blejsknout a ani mi neměl kdo šlápnou na brzdu, abych viděl jak to svítí

-
- Test driver
- Bingi
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak je to od ostřikovače po ten pravý šroub (při pohledu zezadu). Takže v seznamu teď mám: ClairVOYanT 2xčervená, Mosad 1xčervená, Spring 1xčerná, Fireice 1xčervená, Realife 2xčervená, Radek 1.8 16V 1xčervená.
Akorát se mě zatím neozvali Petr_Z a Ander, tak nevím jestli jim to mám taky nechat dělat..
Jinak je tu jeden technickej problém, nálepka se nevleze do obálky na délku, ani do té delší. Pokud to nebudete chtít mít přehnutý tak to musím poslat v obálce A4, což je dražší poštovný, je to těžší než 20g takže maj sazbu 12Kč. Takže bych musel podražit o 5Kč na 60Kč
A nebo to prostě přehnu a dám do klasické malé poštovní obálky a bude to 55Kč, můžete si říct
Peníze budu vybírat až to bude udělaný před odesláním. Ve čtvrtek to půjdu nechat vyrobit. Snad se ještě Ander a Petr_Z ozvou do té doby.
Akorát se mě zatím neozvali Petr_Z a Ander, tak nevím jestli jim to mám taky nechat dělat..