pokud máš strop 350k/taky jsem to tak měl/tak kup kombi atmosféru,a nikam nejezdi,aby si se svezl s 1,5EB,nedělej to,nebudeš mít co srovnávat,mlhovky?jsou naprd,v mlze není nic vidět tak,jako tak a 7 let záruka?budeš muset chodit na garančky,pozeptej se,co stojí holá a oni ti budou oblbovat,že je třeba po 3,či 4 letech vyměnit destičky,kotouče,nebo vám pane padne záruka a budeš tam po letech za 70k,ani nemrkneš.S ff2 co jsem koupil v r.08 v DE jsem byl na povinný garančce tady v Praze u Maiera a technik mi povídá,že jsou přední destičky na hraně a potřebují vyměnit,auto mělo najeto asi 35k,tak jsem jej poslal k šípku a v r. 2017 jsem auto prodal s těmi původními kotouči a destičkami,zbývalo ještě 6mm a jinak jsem vyměnil jenom spodní přední ramena=vyhodil mě na technický,koupil na internetu v DE za 3k a sám namontoval,jinak bylo na autu vše původní a najeto mělo 130k.Já bych korejce nekoupil ani za 200k,ale jsou lidi,co takto nepřemýšlí.Nakonec se můžeš svobodně rozhodnout,co za svoje prachy koupíš,za komoušů stál táta ve frontě/byl v pořadníku/ na žigula a nakonec se na něj dostal favorit,dokonce si v mototechně mohl vybrat ze třech barev:hdědá/khaki/,zelená a okrová,tu si vybral a byl šťastnej jako blecha,že ronil slzy jako hrachy a dalších 10 let měl nový auto a potom zánovní :palec_nahoru:Taky jsem byl na beton rozhodnutej,že beru atmo,ale pak mě syn svezl 1,5 eb,a byl jsem rozpolcenej