Asi to byl osud?!

Moderátor:Quickie
Odpovědět
zewl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zewl » 25.11.2007 16:23

Lexie: musis se divat na filmy typu Futurama, Simpsons... To te uplne odvede do jineho sveta, ver mi :wink: Ja takhle utikam od "reality" uz nekolik let :lol:
Ford Focus combi 1.8 TDDi, 90 PS, narozen 12/2002
Obrázek

TobiZC
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od TobiZC » 25.11.2007 17:06

Rozchod je vždycky bolestivou záležitostí. Rozloučení, rozchod, rozvod, opuštění…jen si ta slova poslechni. Jsou plná smutku, jsou plná truchlivosti, jsou plná obav ze změn, které jsou s tím vždy nutně spojeny. Jsou plná Samoty a Osamění. Každý zná bolest o které je tu řeč, protože každého potkalo někdy rozloučení ve svých tisícero různých podobách. Univerzální rada a lék, které by spolehlivě zabraly, nejsou a nebudou. Protože průběh a událost se vždy liší a i když se zdají být někdy hodně podobné, lidská bytost je individualita sama a každý přístup vede k jinému řešení. Jsou ale obecně platné poznatky, které mohou být jakýmsi dobrým průvodcem na cestě bolesti a zklamání. Dočasné a účinné. Trvalé a účinné. Do prvně zmíněných počítám já ty, co pomáhají zapomenout, odvedou pozornost jiným směrem, zaujmou, zaměstnají, odreagují. A je jedno o co jde. Práce, pejsek, koupě nového auta, výlety a kamarádky, rodina, koníčky či dovolená, jistojistě čas. Přerazit pocit Osamění. Něčím. Čímkoli. Do druze zmíněných počítám já ty, co pomáhají nastalou situaci pochopit a jí porozumět. Protože jedině pravým pochopením a porozuměním podstaty problému je tento opravdu vyřešen. Zamyšlení, pokládání otázek sama sobě, objevení důvodu, proč mě se děje něco, co se mi nelíbí a jaký na tom mám podíl. Protože nic špatného (stejně jako nic dobrého) neděje se mi bez důvodu a porozuměním a nalezením toho důvodu vede k pochopení situace. Jasně, že člověk musí začít sám u sebe, protože jedině tam se o Začátku dá hovořit. Nemohu skákat, když ještě neumím chodit. Nemohu rozumět jednání jiných, když nerozumím svému. Pochopit Samotu. Kteráž to není negativním pojmem, spíš prostorem pro tebe samou, spíš darem, světem pro tvůj vlastní svět. Umět se pohybovat v Samotě, přijmout jí a pochopit je způsob, jak vymazat definitivně její negativní znění. Snad kombinací obojího podaří se zmírnit pocit smutku, bolesti a truchlivosti, které otravují mysl a trápí srdce.

Žádné z mých slov ani žádná jiná výše napsaná, nepřinesou radu či vysvětlení. Některá Ti možná budou bližší, některá srozumitelnější…v podstatě nezáleží na obsahu. Ať už tu z nás napsal kdokoliv cokoliv různým způsobem vyjádření, jde pouze a jenom o to, projevit účast na Tvém trápení a vyjádřit přání, abys našla dostatek síly a energie vyrovnat se s ním co možná nejlépe.
Naposledy upravil(a) TobiZC dne 26.11.2007 12:57, celkem upraveno 1 x.
FoFo II. 5D HB, Collection, zelená sublime
1,6 Duratec 74 kW/100 k
Obrázek

Lexie
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lexie » 25.11.2007 17:17

To bylo pekne... diky...
Ford Focus, 1.6 16V, 01/2000, HB / silver mazlik
Obrázek

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 25.11.2007 17:23

to TobiZC:
Bud ses minula povolanim nebo mas to spravne povolani.
Tobe snad staci 30 vterin na precteni kazdeho chlapa.
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

TobiZC
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od TobiZC » 25.11.2007 22:06

to Pelen: error...napsala bych to samé i chlapovi kdyby byl smutný z rozloučení...
1,6 Duratec 74 kW/100 k
Obrázek

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 26.11.2007 00:22

Ja jsem psal za chlapy, ale myslel jsem vsechny.
Obrázek
Obrázek

Joose
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joose » 26.11.2007 20:41

všechny chlapy....že Pelene
jinak hezký na mě je to moc sladký ,ale jsem jen obyčejnej chlap....
Fokus C-max 1,6 TDci 90K 2006 Red Tango Trend+
Obrázek

TobiZC
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od TobiZC » 27.11.2007 13:01

…a já obyčejná ženská. Navíc tohle vlákno není o tom, aby se tu hodnotil můj příspěvek, byl pro Lexii, potažmo pro Fordik a Kvak. Pro všechny, kdo mají důvod se zamyslet, nebo se zamyslet chtějí. Ani ne nad významem a kupou slov, jako spíš nad tím, jak se věcí mají a jak by se mít mohly. Tak co to vrátit třeba klidně zase k „pejskům“ :wink: a nebo......Silverwolf POMÓÓÓC :!: :!: :!: Honem sem s nějakým rejpavě vtipným příspěvkem :wink:
1,6 Duratec 74 kW/100 k
Obrázek

Lexie
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lexie » 27.11.2007 13:27

Tak ja myslim, ze pejsci by zaslouzili vlastni tema a tohle bych tu nechala pro vsechny, kdo jsou smutni...
A ja musim konstatovat, ze se v tom pekne placam, nebot uz brecim i v praci... snad si toho dneska nikdo nevsiml... schovavala jsem se za notas :cry:
Obrázek

FOCKI
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FOCKI » 27.11.2007 13:40

teda ty máš ale mega notes 8O hele, možná si nadělíš chlapa na srazu u Danyho, takový dárek pod stromek. pak už jen koupit stuhu :wink:
je: Ford ,,Matýsek,, Mondeo Titanium kombi 02/2008,2.0 TDCi 103kw
Obrázek

byla: Ford Focus 1.4 16V Zetec rv.10/98, hatchback, červená beruška - Respect!
Obrázek

Lexie
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lexie » 27.11.2007 13:54

ehm... diky no... to radeji toho psa :?
Obrázek

omik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od omik » 27.11.2007 14:41

Lexie píše:Tak ja myslim, ze pejsci by zaslouzili vlastni tema a tohle bych tu nechala pro vsechny, kdo jsou smutni...
A ja musim konstatovat, ze se v tom pekne placam, nebot uz brecim i v praci... snad si toho dneska nikdo nevsiml... schovavala jsem se za notas :cry:
Lexie, kazdy asi vie, co prezivas. Sam som si tym naposledy presiel na jar tohto roku, niezeby som sa skryval za notas, ale prve tri dni v praci som nebol schopny fungovat vobec. Nedokazal som nic spravit, na nic sa sustredit. A nevravim, ze teraz je to uplne ok, clovek si obcas spomenie a trochu to zaboli. Kazdy sa z toho dostava rozne dlho a inym sposobom.
Dolezite je ale mat ciel. Mat pred sebou viziu niecoho, co chces dosiahnut a robit vsetko preto, aby si to dosiahla. Najst si nieco o com vies, ze ta to zamestna a ze ked ten ciel splnis, tak sa ako clovek sam pred sebou niekam posunies a budes uplne vytesena, potom prida na rad novy a vacsi ciel... ;). Takato cinnost podla mna cloveka zamestna najlepsie, najintenzivnejsie a najdlhsie. Kazdy den si opakovat, preco to chces dosiahnut kvoli motivacii a makat a makat a makat ;). Verim, ze ked je clovek spokojny sam so sebou, tak sa vsetky problemy, ktore ovplyvnit nemoze, postupne stracaju. A uvidis, po ceste k tomuto cielu urcite stretnes niekoho dalsieho, kto ti tu cestu ulahci :).
Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit 

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 28.11.2007 00:33

Lexie, normalne se vybrec a na okoli se neohlizej. Musi to z tebe ven a "ulehci" se ti.
Nekdo v tvem okoli se objevi. Mne ted pred necelou hodinkou "narazila" nejaka mladice az z Kijeva - pres ICQ. Nestihl jsem se zeptat jestli strilela do ICQ seznamu.
Obrázek
Obrázek

Joose
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joose » 28.11.2007 01:55

TobiZC : nechtěl jsem se tě dotknout a vím pro koho to je určený.....
Lexie : Pelen má pravdu musí to ven , ale nesmíš se v tom plácat dlouho :wink: :wink: víš jak je to" jsi prostě pro něj moc dobrá a né ty ale on udělal jednu z největších chyb svého života"
tohle si řekni každý ráno než pujdeš do práce a musíš se u toho zdravě zlobit , jinak to nefunguje :wink:
Přeji ti Lexie abys byla statečná a brzy se z této malé, z odstupem času jistě bezvýznamné žívotní situace dostala
Fokus C-max 1,6 TDci 90K 2006 Red Tango Trend+
Obrázek

TobiZC
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od TobiZC » 28.11.2007 02:05

Joose píše:TobiZC : nechtěl jsem se tě dotknout a vím pro koho to je určený.....
joj, nedotkl. Ani trochu a jestli to tak vypadá z mých příspěvků, tak to prosím připiš všudypřítomné zkreslenosti psaného slova, kterému chybí zvuk, notace, atmosféra, řeč těla...
:wink:
1,6 Duratec 74 kW/100 k
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „.. aneb co nelze nikam zařadit“