ještěže jsou zimáky od jara nachystány ve sklepě

nu což, nějak to budu muset zvládnout. asi zaúkoluji souseda a pak to srovnáme u slivovičky

Škoda že nejsem Tvůj sousedSkubi píše:tak jsem kua sledoval počasí a moc mě nepotěšili![]()
ještěže jsou zimáky od jara nachystány ve sklepě, ale počítal jsem, že budu přezouvat až koncem měsíce až trochu tu moji pařátu zregeneruji
![]()
nu což, nějak to budu muset zvládnout. asi zaúkoluji souseda a pak to srovnáme u slivovičky![]()
no tak to sme na tom podobneMira píše:zimáčky odpočívají u rodičů, jedu k nim na víkend a otázka kdy přezout je tudíž v mém případě zodpovězena --> v sobotu, ale musím to stihnout než začneme slavit mamčinu 50-kua až budu popíjet slivovičku vzpomenu si na vás jak si ji taky dáváte
velice expresivně vyjádřenoomik píše:no tak to sme na tom podobneMira píše:zimáčky odpočívají u rodičů, jedu k nim na víkend a otázka kdy přezout je tudíž v mém případě zodpovězena --> v sobotu, ale musím to stihnout než začneme slavit mamčinu 50-kua až budu popíjet slivovičku vzpomenu si na vás jak si ji taky dáváte
. Ja mam komplet zimne kolesa v Martine na slovensku tiez u rodicov, bohuzial najblizsie sa tam stihnem dostat az prvy novembrovy vikend... tak teraz neviem, co idem robit, bo ak to s tym snehom a chladom myslia tam hore uplne vazne, tak som v prdeli....
To je ještě dobrý pamatuji tak 2 roky nazpět,že první sníh tu byl na konci záříDany píše:Týý bláhoTak to je mazec. Vždyť je teprv říjen..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů