Ne, Obake, fuj je to, Obake... Zůstaneš přivázanej venku.Obake píše:...a smějí k Velasům psiska?

[/quote]přijedou:
Taspy a Big_bart 2
Jiri02 1
Drah 1
Joose + rodinka a Egon 4 + (1)
Speedy + (nevim jestli sebou někoho neveme) 1
Jasio + Bubáček 2
Obake + choť 2
Ada 1
Bjuty + Peťa 2
Omik 1
a moje maličkost + Denisa + Dominik (jen pokud bude procházka, jinak přijedu sám) 3
možná přijedou:
Dany 1
Damon + Fofinka 2
Upraveno....tak to je nás i s prckama rovnejch 20. To celkem jde teda pokud dorazej všichni. Ještě Damon, Fofinka a Dany nepotvrdily, nebo nevyvrátily účast!Obake píše:Obake přijde samozřejmě s chotí![]()
![]()
![]()
Jasně procházka platí....Jozkablack píše:Kota: Škoda byli jste skvělý, no snad na Vás budeme mít ještě někdy štěstí!![]()
Obake: Pivo a párečky?To je snad škoda, určitě se v kuchyni najde nějakej ten zbytek z pátečních obědů
![]()
![]()
![]()
Joose: No já taky vždy když přijdu do práce tak nahlásim nějakou změnu.....nejdřív salónek jo.....teď zase ne, ale to neva, jde přece o to aby jsme byli spokojení!Jinak ta procházka platí
Drah: Jestli tam Obakemu budeš nosit pivko, tak ty rohy určitě počůrá......nic na sucho bude![]()
![]()
S tou procházkou bych citlivě volil trasu.Joose píše:Jasně procházka platí....Jozkablack píše:Kota: Škoda byli jste skvělý, no snad na Vás budeme mít ještě někdy štěstí!![]()
Obake: Pivo a párečky?To je snad škoda, určitě se v kuchyni najde nějakej ten zbytek z pátečních obědů
![]()
![]()
![]()
Joose: No já taky vždy když přijdu do práce tak nahlásim nějakou změnu.....nejdřív salónek jo.....teď zase ne, ale to neva, jde přece o to aby jsme byli spokojení!Jinak ta procházka platí
Drah: Jestli tam Obakemu budeš nosit pivko, tak ty rohy určitě počůrá......nic na sucho bude![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host