Koroze
- stan
- Junior
to Ahmed: asi si to nepochopil, tu reklamaciu nepreplaca servis ktory ti predal auto resp. nezavisi kolko aut mesacne preda, ale rozhodujuce slovo ma centrala t.j. vyhradny dovozca a ten posudzuje rozsah skody a formu opravy a btw. bavime sa tu o korozii pri "novych" autach s 12r zarukou na prehrdzavenie a nie o cerpadlach a inych typoch reklamacii, to znamena ze aj keby dotycny predajca predal iba jedno auto za svoju existenciu a ty tam prides so 4r hrdzavym focusom a mas vsetky peciatky tak centrala preplaca opravu dotycnemu servisu a centrale zrejme fordwerke DE kedze to zpyzdili s tou upravou proti korozii a co si aj priznali, tak nepletme jablka s hruskami
ford mondeo kombi mk4 1.8tdci titanium, mondeo mk3 ST titanium X 2.2 tdci 136kW
- Ahmed
- Test driver
- stan
- Junior
to hide: presne tak
to ahmed:
, ako mi potom vysvetlis ze chalani co si z vonku dovlecu auta s nie ceskymi servisnymi knizkami ale su kompletne tak im uznavaju reklamaciu doma 12r. NA PREHRDZAVENIE ktora v pripade ze su vsetky peciatky je prenosna na dalsich majitelov
mne zas prijimaci technik povedal ze to hradi centrala oni v dotycnom servise len urobia foto (vies nemozu z centraly u vas asi Praha behat kazdy den fotit po republike) a spisu ziadost a centrala potom odsuhlasi postup t.j. vymenu/ opravu ver mi
, ale pozor su aj vyjebavaci povedia ti ze sa to neda ty im zaplatis oni si urobia foto a aj centrala im zaplati a to co im das ty je ich bokovka, dobre ne 
to ahmed:

ford mondeo kombi mk4 1.8tdci titanium, mondeo mk3 ST titanium X 2.2 tdci 136kW
- Ahmed
- Test driver
- Faraon
- Nováček
- Hurvajs
- Pokročilý
- KoMiK
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Další úspěch:-)))))
Je to tak měsíc zpátky sem byl nechat nafotit rezavějiící obě dvě zadní dveře ve Fordu CARent v Brně. Minulej tyden mi volali ze to schvalili a dneska sem jim to tam byl odvezt.Jedná se o záruční výměnu obou zadnich dveří.Do středy by to mělo byt hotový.
Ale nebyt tohoto fora tak uz to doma nekde bastlim na koleně a byl bych nasranej jak to vypada,.....
Fakt velky diky tomu kdo měl myšlenku uspořádat takovy informace do takovyho stavu.
DIK
Je to tak měsíc zpátky sem byl nechat nafotit rezavějiící obě dvě zadní dveře ve Fordu CARent v Brně. Minulej tyden mi volali ze to schvalili a dneska sem jim to tam byl odvezt.Jedná se o záruční výměnu obou zadnich dveří.Do středy by to mělo byt hotový.
Ale nebyt tohoto fora tak uz to doma nekde bastlim na koleně a byl bych nasranej jak to vypada,.....
Fakt velky diky tomu kdo měl myšlenku uspořádat takovy informace do takovyho stavu.
DIK

1.6 16v, 1999, 5dv.,zelena metla

- Hurvajs
- Pokročilý
JJ, přidávám se s chválou tohoto fóra. U mne je to totéž, kdybych si tady nepřečetl zkušenosti ostatních, tak by mne v životě nenapadlo s tím někam jezdit a taky bych to řešil nějak podomácku. Zítra razím, dnes jsem mluvil s technikem. Byl do telefonu velice příjemný, tak snad to klapne. Zítra sem napíšu, jak to probíhalo. 

Ford Focus 1,8i 16V Zetec 115PS Combi Ghia r.v. 1999 Tempomat

- Hurvajs
- Pokročilý
Právě jsem se vrátil od Charouze a probíhalo to takto: nafotili si vše, co jsem jim ukázal, sami nic nehledali, ale ptali se, jestli ještě o něcěm vím, když už to fotěj. Byli velmi ochotní, ale řekli mi, že mi nemůžou zaručit, jak to dopadne, protože záleží výhradně na libovůli centrály. Nafotili si i celý auto, vin, stav tachometru a sepsali se mnou reklamační protokol. No a teď už musím jen čekat a čekat, slíbili, že zavolají. Jen jsem se chtěl ještě zeptat někoho z vás, komu už to vyměnili, je vidět nějaký markantní rozdíl v té nové a staré barvě? Aby to auto po výměně dveří nemělo každé dveře jinak barevné, to bych asi nezkousl
A když mění celý dveře, tak jak to vůbec dělají? To vymění jen "plechovou " část a zbytek přehází ze starých dveří? A ty dveře už mají v barvě, nebo je stříkají oni? Víte to někdo? Docela by mne to zajímalo. A taky by mne zajímalo, jakým způsobem to opravují, pokud nemění celé dveře. Díky za odpovědi 

- iri
- Nováček
Já jsem taky čerstvě po výměně pátých a obou zadních dveří. Odstín barvy trefili přesně. Zadní dveře odstrojili a zase to tam všechno vrátili, teda kromě boční lišty, ta je nová. Na pátejch dveřích nechali původní vnitřek a zámek a jinak všechno co je zvenku je nový(lišta, osvětlení SPZ, nápis focus)
Ford Focus 1.6 16V, 1999, combi
- Hurvajs
- Pokročilý
Vážení, dnes jsem dostal ze Štěrbohol doporučený dopis se zamítnutím mojí reklamace! Tak to jsem pěkně nasr...., to jsem fakt nečekal, o co jim jde....
Zkouším ještě centrálu aby mi alespoň sdělili důvod reklamace
Pak napíšu, jak jsem dopadl
TO IRI: Když Ti uznali tu reklamaci, máš servisku ?

TO IRI: Když Ti uznali tu reklamaci, máš servisku ?

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to ti vyřídili rychleji než mě, já stále čekám 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!