Jaké máte neorig. autorádio? Recenze v 1. prispevku!
- Damon
- Test driver
Re: Jaké máte neorig. autorádio? Recenze v 1. prispevku!
Redukce slouží k propojení origo konektorů ford na iso co mají ostatní rádia. Ovládání pod volantem záleží na rádiu. Ale na to je další konekto res redukce. Jak u čeho.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Švarcínhu
- Nováček
AHOJ
Tak včera jsem dokončil výměnu orig. rádia za neorigo nakonec jsem si vybral ELTA 7552 DVD + zapojení subwooferu a zesilovače.
Nakonec mě rámeček vyšel za 150,- z vrakáče
a za ISO redukci jsem dal 100 kč. dnes jen koupím přechodku na anténu a rádio zacvaknu na tvrdo do šuplíku. Zatím jsem spokojenej uvidím časem....

Nakonec mě rámeček vyšel za 150,- z vrakáče

- yozefb
- Pokročilý
mate niekto skusenosti s instalaciou mikrofonu k bluetooth ?
ak ano kam ?
ak ano kam ?
Focus 1.6 16V HB 2003 silver
- Pastovic
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem si udělal radost na Vánoce a nechal sem si koupit novy radio Pioneer DEH-P4100SD a je bomba.....fakt super....sd, usb, cd + samozrejme tuner. A hraje bezvadne. Měl sem tam puvodní Becker Traffic a nebylo spatny ale v dnešní době bez mptrojek bych se neobešel. Takže zatím veliká spokojenost a doufám že přetrvá. Repro je originál co tam bylo....to ani nějak neuvažuji měnit hrajou dobře...a fakt jak už tu někdo psal stačí to rádio líp nastavit...hlavně basy a ty přednastavené profily co tam jsou a je to super...konečně si to užívám na plný koule.....Takže DOPORUČUJI!! 

FoFo I htb GHIA/1,8/16V/85kw/07-2001/silver/K&N/17" Wolfrace Pro Sprint/Hankook V12 Evo/Eibach
Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271

Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271

- Damon
- Test driver
Já ho mám nad zrcátkem resp u světýlka a bez problémů.yozefb píše:mate niekto skusenosti s instalaciou mikrofonu k bluetooth ?
ak ano kam ?
Pastovic: gratuluji hned se lépe pojede.
- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Mikrofon mám chycený klipsnou, která u něho byla (Pioneer), na cloně u řidiče. Kablík protažený pod plastem A sloupku.
Rozebírat interiér se mi moc nechtělo, stačí ty plastové úchyty, které jsem polámal při sundávání krytu sloupku. Od konce krytu je pak jen krátká smyčka drátu k mikrofonu na levém kraji clony. Původně jsem se obával, aby mikrofon nepřekážel při jejím sklápění, ale postupně jsme zjistil, že tu clonu vlastně nepoužívám - proti sluníčku mi bohatě stačí ten modrý pruh na čelním skle, případně sluneční brýle. Jak jsem vyšší, tak při sklopení clony toho stejně moc před sebou nevidím
Rozebírat interiér se mi moc nechtělo, stačí ty plastové úchyty, které jsem polámal při sundávání krytu sloupku. Od konce krytu je pak jen krátká smyčka drátu k mikrofonu na levém kraji clony. Původně jsem se obával, aby mikrofon nepřekážel při jejím sklápění, ale postupně jsme zjistil, že tu clonu vlastně nepoužívám - proti sluníčku mi bohatě stačí ten modrý pruh na čelním skle, případně sluneční brýle. Jak jsem vyšší, tak při sklopení clony toho stejně moc před sebou nevidím

Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver

- SkylineGT-R
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Vsimol som si, ze sa tu rozobera hlavne vymena radia, ale co vymena reproduktorov? Ja by som prave rad vymenil reproduktory, ale nechal sucasne radio 6000cd. Hlavne kvoli zachovaniu dialkoveho ovladania pod volantom, ale aj dizajnovo a ergonomicky mi vyhovuje. Myslite ze to je blbost?
Planoval som to napriklad takto: Predne dvere redukcia na 16" kruhove repro, vytlmenie dveri, nejake dostupne komponentove repro, vyskace nalepit na palubku ku A-stlpikom.
Zadne dvere tiez vytlmit, plus nove koax. repro. Je mi jasne, ze zosik v seriovom radiu asi nevyuzije potencial reprakov, nechcem ohlusovat celu ulicu, chcem skor kvalitu pri normalnej hlasitosti. Samozrejme by som vyberal repro, aby mali co najvyssiu citlivost.
Potom ma este napadlo, ze by som uplne vynechal repro v zadnych dverach, nejak premostil kanaly zosilovaca zo 4 na 2, aby mali tie predne komponentove repro viac stavy, to vsetko z orig. radia.
(V krajnom pripade mozno pouzit externy zosilovac napojeny na sucasne orig.radio, ale kam ho umiestnit? Nechcem zasahovat do kufra. Pod sedadlo? Pod podlahu spolujazdca?)
Alebo je seriove radio proste neprekonatelna brzda na ceste k lepsiemu zvuku?
PS: Sorry ak to tu niekde bolo, pokusal som sa hladat ale neupsesne, 82 stran prejst je na zopar dni. Co som pozeral nahodne stranky, vsetko riesite samotne radia, ale nie sposob ozvucenia ako taky. Budem vdacny za akykolvek nazor.
Planoval som to napriklad takto: Predne dvere redukcia na 16" kruhove repro, vytlmenie dveri, nejake dostupne komponentove repro, vyskace nalepit na palubku ku A-stlpikom.
Zadne dvere tiez vytlmit, plus nove koax. repro. Je mi jasne, ze zosik v seriovom radiu asi nevyuzije potencial reprakov, nechcem ohlusovat celu ulicu, chcem skor kvalitu pri normalnej hlasitosti. Samozrejme by som vyberal repro, aby mali co najvyssiu citlivost.
Potom ma este napadlo, ze by som uplne vynechal repro v zadnych dverach, nejak premostil kanaly zosilovaca zo 4 na 2, aby mali tie predne komponentove repro viac stavy, to vsetko z orig. radia.
(V krajnom pripade mozno pouzit externy zosilovac napojeny na sucasne orig.radio, ale kam ho umiestnit? Nechcem zasahovat do kufra. Pod sedadlo? Pod podlahu spolujazdca?)
Alebo je seriove radio proste neprekonatelna brzda na ceste k lepsiemu zvuku?
PS: Sorry ak to tu niekde bolo, pokusal som sa hladat ale neupsesne, 82 stran prejst je na zopar dni. Co som pozeral nahodne stranky, vsetko riesite samotne radia, ale nie sposob ozvucenia ako taky. Budem vdacny za akykolvek nazor.
Focus I. 1.6 16V Gold 2004 5dv., K&N, Supersprint, Momo. Bridgestone Turanza ER300
- shadow029
- Nováček
Zdravím ve spolek,
nemáte někdo popis konektoru nebo schéma od ovládání pod volantem. Chtěl bych si ho napojit přímo na tlačítka na rádiu. Sice si do něho budu muset připájet pár drátků navíc, ale to pro mě není problém.
nemáte někdo popis konektoru nebo schéma od ovládání pod volantem. Chtěl bych si ho napojit přímo na tlačítka na rádiu. Sice si do něho budu muset připájet pár drátků navíc, ale to pro mě není problém.
Ford focus 1.6 16V 74kW 2002 šedivej kombajn

- SiebenCZ
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,SkylineGT-R píše:Ja by som prave rad vymenil reproduktory, ale nechal sucasne radio 6000cd. Hlavne kvoli zachovaniu dialkoveho ovladania pod volantom
vyměnil jsem si rádio za SONY a zvuk najednou stoupl min. o třídu výš.
Původní rádio bylo neskutečnou brzdou celého ozvučení. Repro hrají parádně a jsou fakt super.
k tomu origo ovládání pod volantem - já jsem si hjo rozebral a předělal na nové sony - takže mám původní ovládání, ale ovládám toho soňáka

Nechápu ja kto myslíš, ale schéma je o pár stránek dozadu, nebo koukni semka:shadow029 píše:Zdravím ve spolek,
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 85&t=17615
bohužel nebyl čas to aktualizovat. ovládání už mám doděláno, finální verze vypadalo řpecijen mnohem lépe..a funguje to suprově

ALe pořád sem nepochopil jak jsi myslel svůj dotaz.
- Vlast1k
- Test driver
Zdravím všechny!!
Chci vás poprosit o radu!! Mám možnost koupit autorádio Eonon E805..
potřeboval bych vědět, jakou redukci si musím ještě koupit,nebo co je za potřeí!!
Nemůžu nic najít..
Tady je schéma..
http://www.eonon.com/UserFiles/image/805-05.jpg
Chci vás poprosit o radu!! Mám možnost koupit autorádio Eonon E805..
potřeboval bych vědět, jakou redukci si musím ještě koupit,nebo co je za potřeí!!
Nemůžu nic najít..
Tady je schéma..
http://www.eonon.com/UserFiles/image/805-05.jpg
- Damon
- Test driver
Je divné že by tam nebyl iso konektor a bylo vše zvlášť? Protože pak by jsi ho nejspíš musel koupit a pak redukci na orig konektory. A nebo to napojit přímo na ně ale to by bylo zzřejmě jen napevno.
Skoro bych si dovolil tvrdit jestli je to směrovaný jako prodej do Evropy tak tam ten iso bude. Odkud ho máš? Nové?
Skoro bych si dovolil tvrdit jestli je to směrovaný jako prodej do Evropy tak tam ten iso bude. Odkud ho máš? Nové?
- Vlast1k
- Test driver
Mám ho zatím půjčené od kámoše a chce ho prodávat!!
On ty konektory tam neměl vůbec koupil jiné.. ale tam ty koncovky jsou jiné, než já mám v autě,tak právě potřebuji poradit,nevím co s tím.A aji ty zdířka na anténu je nějak hluboká..
On ty konektory tam neměl vůbec koupil jiné.. ale tam ty koncovky jsou jiné, než já mám v autě,tak právě potřebuji poradit,nevím co s tím.A aji ty zdířka na anténu je nějak hluboká..
- Damon
- Test driver
Na anténu se koupi takový redukční kolík.
No a nemá tam ty iso konektory a pak ti stačí jen redukce na ford.
http://www.tme.eu/cz/katalog/artykuly.p ... DZRS-AS-3B
Odkaz od SiebenCZ. str80.
No a nemá tam ty iso konektory a pak ti stačí jen redukce na ford.
http://www.tme.eu/cz/katalog/artykuly.p ... DZRS-AS-3B
Odkaz od SiebenCZ. str80.
- Vlast1k
- Test driver
Nemačkej CITOVAT ale Odpovědět když diskuze navazuje. Damon
No tak to bude asi ono..!!
Nemohl y jsi mi prosím tě poslat ještě ten redukční kolík,aby jsem věděl??
Moc ti děkuji.. teď už jenom někoho kdo mi to dá dohromady, hlavně teda pořádně vše zapojí!!
mám je vyfocené ty koncovky,ale nevím jak je sem vložit.. abych se ujistil,že jsou zprávné
No tak to bude asi ono..!!
Nemohl y jsi mi prosím tě poslat ještě ten redukční kolík,aby jsem věděl??
Moc ti děkuji.. teď už jenom někoho kdo mi to dá dohromady, hlavně teda pořádně vše zapojí!!
mám je vyfocené ty koncovky,ale nevím jak je sem vložit.. abych se ujistil,že jsou zprávné
Naposledy upravil(a) Vlast1k dne 08.03.2010 20:05, celkem upraveno 1 x.
- Damon
- Test driver
No na tu anténu si nejsem úplně jistý ale asi něco jako toto:
http://www.tme.eu/html/CZ/adapter-pro-a ... pelny.html
Nebo tady si vyber:
http://www.tme.eu/cz/katalog/artykuly.p ... e%3D2%2C20
Když tak ať mě někdo opraví.
Jak vložit obrázek je zde:
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 54&t=10686
http://www.tme.eu/html/CZ/adapter-pro-a ... pelny.html
Nebo tady si vyber:
http://www.tme.eu/cz/katalog/artykuly.p ... e%3D2%2C20
Když tak ať mě někdo opraví.
Jak vložit obrázek je zde: