Super diesel aditiv se to snad jmenuje... A zimni je zelenej, letni hnedej.
Nejsem si jist, ale mam pocit ze v testech sheron nebyl nejhorsi, ale byl naredenej, cili drahej. Pokud s tim ma VIF neco spolecnyho, tak tam bude uvedeny vyrobce ne?Forbes69 píše:Ahoj,
i já jsem nově čerstvým majitelem Fofika, můj první diesel, ale otec jezdil diesely vždycky. Nicméně jsem pečlivě studoval celé fórum co a jak, dneska jsem zakoupil po radě na jednom tématu aditivum u Benziny, kde jsem i natankoval do nebes vychvalovaný TOP Q. Otázka směřuje k aditivu, chtěl jsem se znakem VIF, ale zrovna se tam motal nějakej obchoďák právě asi od olejů atd. a ten mi dal do ruky Aditivum značky Sheron, na němž je výrobce VIF a řekl mi, že to dělá VIF, je to VIF, ale jen pod jejich barvama. Můžu mu věřit?![]()
Kolik si mel nafty v nadrzi, kdyz si dal vervu. Kolik so mel vody z minulych naft, nez si dal vervu? Jak bylo napsano, jak mas stary fitr a pokud si ho nemenil, odvodnoval si ho?Mattel_LBC píše:Dobrý den pánové,
pročítám tohle vlákno a nějak si pořádně nemůžu vybrat, co natankovatjezdil jsem vždycky na Agip nebo obyč Benzinu, letos před hlášenými mrazy jsem natankovat Vervu a den poté, -14 °C a problém. Auto při minimálním přidání plynu chcípalo. Do garáže do tepla a dobrý. Pak přišlo asi za týden -16 °C, auto chcíplo na dálnici a na lano. Po kontrole je všechno v autě OK, takže zřejmě nafta. Už jsem to předal na ČOI, ale teď řeším - co tam
máte nějakou radu? koukal jsem, že každý ma svoji...
To pro me neni novinka ale kdyz auto nejen pocitove ale i spotrebou jede jinak (az +2litry) a je to zavisle na miste tankovani tak rozdil bude. Proto sem k premium palivu skepticky ze za drazsi peniz nemusis dostat tu pridanou hodnotu.Eidž píše:v TDD ani 60 cetanů nevyužiješ...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti