Světla pro denní svícení info na 1. strane
- forbes
- Pokročilý
Re: Světla pro denní svícení info na 1. strane
Aby byla splněna i další podmínka umístění DLR - min.400 mm od bočního obrysu
kdyz uz tak min 250mm - max 400mm
o tom boku vim,ale to neslpni zadne pokud je das do mrizky vedle mlhovek.
- rudko.f
- Nováček
Pekne, tiez som nad touto verziou rozmyslal, ale spomenul som si ze je tam ten otvor na uchytenie tazneho oka. (pravdupovediac som si to nepremeral). Ty si tam napchal tie DRL 16-ky? resp. 16-1W? alebo este vacsie? Po zhliadnuti tvojich foto som prehodnotil kupu okruhlych DRL 9R a montaz namiesto hmloviek.Kaizer píše:Co takhle pánové ?
Akurat by ma zaujimalo akym sposobom si to upevnil, lebo na fotkach je len vysledok, ale tie svetla maju predsa uchyty. a este ci je tam priestor na ich hlbku 4 cm, alebo to pude trochu vycnievat? Dik.
-
- Nováček
No vidíš, i když jsem se pěkně seknulforbes píše:Aby byla splněna i další podmínka umístění DLR - min.400 mm od bočního obrysu

Já mám sice fouska po FL a i tam také nebylo možno dodržet těch max. 400mm. Mám DLR namontovány od loňského léta a za tu dobu jsem nikde, ať už doma nebo v zahraničí (SK,PL,A) neměl nejmenší problém.
F1 2003 1,6 combi Silver Mondust
- Kaizer
- Nováček
Já mám na autě DL-X5+ .Šířka 220mm.Hliníková žebra světel jsem na jednom konci zbrousil tak,že se opírá o železnou výstuž kterou jsem taky zabrousil a světlo nezapadne.Na druhém konci mám z plechu vystřižený pomocný držák proti vypadnutí.Po osazení světla do plastového nárazníku jsem ještě zaplnil celý kontaktní prostor průhledným silikonem.To že z venku není nic poznat beru jako pochvalu.rudko.f píše:Pekne, tiez som nad touto verziou rozmyslal, ale spomenul som si ze je tam ten otvor na uchytenie tazneho oka. (pravdupovediac som si to nepremeral). Ty si tam napchal tie DRL 16-ky? resp. 16-1W? alebo este vacsie? Po zhliadnuti tvojich foto som prehodnotil kupu okruhlych DRL 9R a montaz namiesto hmloviek.Kaizer píše:Co takhle pánové ?
Akurat by ma zaujimalo akym sposobom si to upevnil, lebo na fotkach je len vysledok, ale tie svetla maju predsa uchyty. a este ci je tam priestor na ich hlbku 4 cm, alebo to pude trochu vycnievat? Dik.
LED plexisklo vyčnívá asi půl centimetru nad profil té šedivé krytky.Tohle řešení mi přišlo nejlepší z hlediska funkčnosti a estetiky.
Jestli se bude chtít někdo do této práce pustit,moje rada zní nikam nespěchat a všechno si přesně vyměřit a potom teprve řezat.Mě trvala jedna LEDka pět hodin čistého času.
Audi A7 Sportback 3.0 BiTDI 2016 současné
Mondeo Liftback Titanium 2008 1.8TDCI 92kW. Chip Camp Performance 100KW/365NmSoučasnost
Focus II 1.6 Ti-VCT combi Titanium 2005.Chip 104KW/175Nm
Minulost
Mondeo Liftback Titanium 2008 1.8TDCI 92kW. Chip Camp Performance 100KW/365NmSoučasnost
Focus II 1.6 Ti-VCT combi Titanium 2005.Chip 104KW/175Nm
-
- Junior
Zdravím, mam ff r.v 2000 a přemýšlel jsem nad tím že vyměním hlavní světlomety za světla z ff po FL s integrovaným blinkrem a z původních blinkrů v nárazníku udělám světla pro denní svícení. Je to možný takhle provést nebo narazím zas na nějakej zákon? Popřípadě, nemáte někdo zkušenosti s touhle přestavbou? díky
Ford Focus, 1.6zetec r.v 2000, stříbrný hatch
Ford Mondeo 2.0 duratec r.v 2009, liftback, hypotic silver
Ford Mondeo 2.0 duratec r.v 2009, liftback, hypotic silver
- vitut
- Člen klubu
- Kontaktovat uživatele:
Predpokladam, ze je to stejne jako pouziti mlhovek jako dennich svetel. Jakmile to nema homologaci, tak muze byt problem. Jedine nejak blinkry vykuchat a namisto nich osadit homologovana denni svetla ...
S-Max, 2.0 TDCi, 103 kW, 2009, modrá Blazer
FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

- forbes
- Pokročilý
Jedine nejak blinkry vykuchat a namisto nich osadit homologovana denni svetla ...
a navic nedodrzis min-250mm od boku vozidla
a navic nedodrzis min-250mm od boku vozidla
- forbes
- Pokročilý
tak bys musel mít mezi DLR o průměru 70mm min. 662 mm.
tak jsem to meril presne a mam mezi nima 650mm,takze jsou 406mm od boku vozidla jestli jsem dobre pocital
tak jsem to meril presne a mam mezi nima 650mm,takze jsou 406mm od boku vozidla jestli jsem dobre pocital

-
- Nováček
Všem se omlouvám, hlavně Forbesovi za ty mé matematické mystifikace ohledně výpočtu umístění DLR - těch 662mm mezi světly platí pro 4-diodové DLR typ SJ-287E - obdélník.
Pro kulaté 70mm platí vnitřní rozměr 762mm. To obojí samozřejmě platí pro F1.
Takže pokud má mezi DLR 650mm, tak jsou tyto od boku vozidla 456mm.
A teď se jen hrozím toho, co jsem toho 1.11. ještě stihnul dok..vit. Zrovna jsem totiž za naši nemocnou účetní počítal směny pro cca 60 lidí. Jestli jsem by při tom stejně pozorný tak asi ze mě bude mít hodně lidí radost.

Pro kulaté 70mm platí vnitřní rozměr 762mm. To obojí samozřejmě platí pro F1.
Takže pokud má mezi DLR 650mm, tak jsou tyto od boku vozidla 456mm.
A teď se jen hrozím toho, co jsem toho 1.11. ještě stihnul dok..vit. Zrovna jsem totiž za naši nemocnou účetní počítal směny pro cca 60 lidí. Jestli jsem by při tom stejně pozorný tak asi ze mě bude mít hodně lidí radost.

F1 2003 1,6 combi Silver Mondust
- rudko.f
- Nováček
Kua, musim to zmerat, mne sa nezda ze tam vojde svetlo o sirke 220mm, prave koli tomu otvoru pre tazne oko, myslel som ze tych 160mm bude akurat, ked som videl tvoje foto.Kaizer píše:Já mám na autě DL-X5+ .Šířka 220mm.
- forbes
- Pokročilý
ted to mas spocitane presne,je to tak 456mm.
1702-650-140=912:2=456mm
1702-650-140=912:2=456mm
- Sajmon
- Nováček
Zdar Focusáci. Koupil jsem DLR bez modulu. Myslíte, že by stačilo dokoupit modul na automatické rozsvícení potkávacích světel? Koukal jsem na něj a vypadá to, že je stejný (stejný počet kabelů dovnitř a stejný počet ven). Poraďte mi. Díky
Ford Focus 1.6 16V 74 kW Ghia combi - K.O.
- Nepér
- Zkušený
Podle mě je nejjednodušší dát to přes relé, připojené mezi "15", tedy napětí spínané klíčkem, a plus obrysovek...
Mondeo mk4, 2.0i, 2010
- Sajmon
- Nováček
Nakonec jsem zvolil způsob méně pracnější a objednal si modul. Připojím jen + - na baterii a jeden kabel na parkovačky. DRL to rozsvítí při nárustu napětí na baterii.Nepér píše:Podle mě je nejjednodušší dát to přes relé, připojené mezi "15", tedy napětí spínané klíčkem, a plus obrysovek...
Ford Focus 1.6 16V 74 kW Ghia combi - K.O.
-
- Nováček
Mám prosbu,
snažíme se namontovat denní svícení na fofo 1, r.v. 2003, řady X Trend. Návod je takový pofiderní, hlavně v elektrické části. Kolegové do Fabie zapojovali kabel až ke klíčku zapalování, tady to asi bude jinak..... Potřebuji poradit kam tedy zapojit bílý vodič, který má přijít na spínání napájení ve vozidle /zapnutí klíčku/ ? Prostudovali jsme i elektrické obvody, které máme v angličtině, ale vše už je uvedené pod napětím, to hlavní schéma od klíčku v pozici 1 tam není...asi je to tajné ?! Za jakoukoli radu už teď děkuji, podotýkám, že jsem se snažila prostudovat i s odborníkem výše uvedené montáže podle strany jedna - rozvodová skříňka naší baterie je jiná, než na velice názorném obrázku pro FF II.
Díky Dáša
snažíme se namontovat denní svícení na fofo 1, r.v. 2003, řady X Trend. Návod je takový pofiderní, hlavně v elektrické části. Kolegové do Fabie zapojovali kabel až ke klíčku zapalování, tady to asi bude jinak..... Potřebuji poradit kam tedy zapojit bílý vodič, který má přijít na spínání napájení ve vozidle /zapnutí klíčku/ ? Prostudovali jsme i elektrické obvody, které máme v angličtině, ale vše už je uvedené pod napětím, to hlavní schéma od klíčku v pozici 1 tam není...asi je to tajné ?! Za jakoukoli radu už teď děkuji, podotýkám, že jsem se snažila prostudovat i s odborníkem výše uvedené montáže podle strany jedna - rozvodová skříňka naší baterie je jiná, než na velice názorném obrázku pro FF II.
Díky Dáša