...zas nepřeháněj, takovou gumu koupíš i za 1350,- Ovšem záleží na tom, v jakém ji chceš rozměruballu píše:Když je třeba guma , chovající se vyrovnaně jak ve sněhu i dálnici, musí se sáhnout hlouběji do kapes a koupit gumu za 3000 Kč/kus.

...zas nepřeháněj, takovou gumu koupíš i za 1350,- Ovšem záleží na tom, v jakém ji chceš rozměruballu píše:Když je třeba guma , chovající se vyrovnaně jak ve sněhu i dálnici, musí se sáhnout hlouběji do kapes a koupit gumu za 3000 Kč/kus.
...tobě to jezdí na zimních dlouhodobě 190km/h? To s sebou asi vozíš na střeše přídavný nádrže, ne?ballu píše:George V., právě ty ceny navazují na můj výrok dálnice a zbytek. Určitě nebudu i v zimě kupovat index T, když vím, že 80% jezdím po dálnici, a ze zkušenosti mohu předpokládat, že se musím podřídit rychlosti aut jedoucích po ní, jinak budu každou chvilku zamknut v pravém pruhu za kamionem a to vyjetí zpoza něho je v zimě horší, jako v létě. Včera jsem četl testy z dojče, tam při nich vyslovili názor, že guma , která má určitý rychlostní index, by se tato rychlost neměla v žádném případě překročit, což je samozřejmé, ale i delší dobu jet rychlostí, blížící se maximálce gumy. To znamená, že u T=190km/hod může nastat problém při jízdě v rozmezí 170 - 190 km/hod více km, ovlivněné hlavně stářím gumy a zatížením vozidla. Začala se jim při testech při maximálce gumy deformovat kostra. Proto i někteří na castě do Alp přes německo nebo do Francie používají index V. Já osobně jezdím v létě V a v zimě H, a za druhé nemohu mluvit, nevím, jestli sedí celou zimu doma a jen na týden do těch alp, tater, krkonoš vyjedou, nebo každý den udělají 100km po D1 do práce.
...Barumky NEE, to už je fakt nouzovka. A navíc taky nepatří k nejlevnějším...lubomir.stastny píše:Místní gumoservisman mě přesvědčoval, že Hankook jsou dobrý už min. pět let, ale pořád nevim jestli koupit je nebo Barumky.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host