Uvažuju jestlo má smysl do dálkových, nebo mlhových světel. Pokud by to svítilo velmi dobře tak by se to dalo použít i do zadních světel...
to nevypada spatne dat to do mlhovek.. ale taky asi bude vetsi cena.. ale zase budou asi temer neznicitelne..m.a.x.i.m.u.s píše:Má někdo osobní zkušenost s něčím podobným?
Uvažuju jestlo má smysl do dálkových, nebo mlhových světel. Pokud by to svítilo velmi dobře tak by se to dalo použít i do zadních světel...
Osobně se mi jezdí lépe s xenony než s mlhovkami. Schválně jsem zkoušel jízdu s xenony a mlhovkami- nic moc rozdíl, jen o něco více světla před autem včetně dosahu do stran. Vypnul jsem xenony a jel jsem téměř po slepu, protože mlhovky málo svítily.vitacz píše:A neni lepsi mit mlhovky do zlute barvy sice to nevypada tak lahodne pro oko, ale v mlze je preci jenom lespi svetlo zlute, nez bile ci dokonce modre.
Si teda spon myslim
Podle mně to nemůžete použít ani do dálkových ani do potkávaček, maximálně na denní svicení.m.a.x.i.m.u.s píše:Má někdo osobní zkušenost s něčím podobným?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host